Tirsdag 3. mars kan du møte Vipers-jentene i to Rema 1000-butikker i Kristiansandsområdet! – Vipers

Tirsdag 3. mars kan du møte Vipers-jentene i to Rema 1000-butikker i Kristiansandsområdet!

Tirsdag 3. mars kan du møte Vipers-jentene i to Rema 1000-butikker i Kristiansandsområdet!

Fra klokken 15.30 til 17.00 vil Katrine Lunde og Kristine Thomassen være ved Rema 1000 i Voiebyen, mens Ragnhild Valle Dahl og Karoline Olsen vil være til stede ved Rema 1000 i Vågsbygd. Der vil jentene promotere Vipersbrødet som du får kjøpt i Rema 1000-butikker over hele Sørlandet.

Det vil også være tilbud på Vipersbrødet. Denne dagen, i de aktuelle butikkene, får du to Vipersbrød for prisen av ett! Da passer det også å minne på at for hvert Vipersbrød du kjøper vil du få en kupong. Etter at du har samlet femten kuponger kan de løses inn i en billett til en seriekamp i Aquarama.

I tillegg til å treffe spillerne, ta bilder med dem, og få autografer vil det i hver butikk deles ut fem billetter til en av Vipers hjemmekamper.