Vellykket premiere på Vipers sin Champions League-weekend! – Vipers

Vellykket premiere på Vipers sin Champions League-weekend!

Denne helga arrangerte Vipers Kristiansand sin første Champions League-weekend. Fredag ettermiddag ankom 14 spente og forventningsfulle jenter Aquarama for en helg med håndball og nye bekjentskaper.

Etter kampen mot Rostov-Don møtte Vipers.no to engasjerte og entusiastiske jenter som hadde tatt turen helt fra Trøndelag for å være med på opplegget.

Vi er naturligvis veldig interessert i håndball begge to, så da vi hørte om det opplegget her igjennom søskenbarnet til Oda[Silje Waade] var det ingen tvil. Vi hadde utrolig lyst til å reise til Kristiansand for å være en del av det, sa Ane Lundsvoll.

Oda Sofie Wahl Waade stemmer i: Det har vært utrolig gøy så langt. Vi har møtt mange nye venner som vi trives godt sammen med, i tillegg har vi fått tilbringe litt tid sammen med de Vipers-spillerne.

Da jentene hadde ankommet Scandic Bystranda bar det rett av sted til første post på programmet. Et foredrag med Linn Jørum Sulland, etterfulgt av en fysisk økt på Vipersakademiet var det første de 14 håpefulle fikk oppleve.

Etter en god natts søvn sto nok et av helgas høydepunkter for tur. I et Aquarama pyntet for Champions League fikk jentene lov til å innta parketten der heltene skulle i aksjon senere på dagen.

-Det var kjempegøy å få lov til å trene i Aquarama. I starten var det litt stort, både det å trene i kamparenaen til Vipers og å bli trent av en så profilert trener som Ole Gustav Gjekstad. Men det gikk fort over i glede, forteller Ane.

Etter treninga skiftet fokuset raskt mot kveldens Champions League-kamp mellom Vipers og Rostov-Don. På tross av resultatet kunne Oda Sofie fortelle om en stor opplevelse:

Å se en Champions League-kamp i sånne omgivelser var stort! Selv om resultatet ikke var sånn som vi håpte på, var det utrolig gøy å oppleve stemningen og se så gode håndballspillere på nært hold.

Og i morgen [søndag] kommer Henny Reistad, Ragnhild Valle Dahl, og Andrea Austmo Pedersen for å trene oss. Det er stort å få håndballfaglig input fra så gode spillere, og det er sykt kult at de tar seg tid til oss, fortsatte Oda Sofie

På spørsmål om helga hadde vært en suksess kom det et rungende «ja!» fra begge to. Ane utdyper:

Dette er noe vi virkelig anbefaler til alle håndballinteresserte. Det er en opplevelse for livet. Dersom Vipers arrangerer flere Champions League-weekender er jeg helt sikker på at både jeg og Oda Sofie kommer tilbake om vi har muligheten til det.

Fornøyde jenter sammen med Henny Reistad, Andrea Austmo Pedersen og Ragnhild Valle Dahl etter søndagens treningsøkt.