Invitasjon til håndballskole sommeren 2020! – Vipers

Invitasjon til håndballskole sommeren 2020!

NB: Det er nå kun et begrenset antall plasser med overnatting tilgjengelig. Vi gleder oss stort til å ta imot nettopp deg på sommerens vakreste eventyr. Sikre deg din billett i dag!

Vi i Vipers har igjen gleden av å invitere til håndballskole sommeren 2020.

Håndballskolen arrangeres fra 3. til 7. august 2020, og foregår i Kristiansand. Treningene foregår i Gimlehallen og i Aquarama, hjemmearenaen til Vipers-jentene. De som overnatter vil bli innlosjert på Prestheia skole, som ligger like ved Gimlehallen. På skolen vil det være voksne vakter hele døgnet, i tillegg til trivselsvakter på kveldstid som setter i gang aktiviteter.

Deltakerne vil under treningene bli instruert av spillerne på Vipers Kristiansand. Vår trener, Ole Gustav Gjekstad, har ansvaret for det sportslige opplegget og er naturligvis med under håndballskolen. I tillegg vil de yngste deltakerne ha med seg en gruppeleder som følger de på de ulike aktivitetene igjennom dagen.

Fornøyde ungdommer på fjorårets håndballskole.

Deltakeravgift pr spiller er 3890,- med overnatting. Dette inkluderer instruksjon/trening, overnatting i 4 døgn, 4 måltider pr dag, frukt, alle aktiviteter på dagtid og kveldstid, vakthold og utstyrspakke. Grillkvelder sammen med Vipers-spillerne er blant aktivitetene som foregår på kveldstid.

Deltakeravgift uten overnatting er 2690,- pr spiller. Dette inkluderer instruksjon/trening 5 dager, aktiviteter på dagtid, lunch 4 dager, frukt og utstyrspakke.

For mer informasjon og påmelding kan dere klikke dere inn på https://www.vipershandballskole.no/