Det er tid for å spille hverandre gode. – Vipers

Det er tid for å spille hverandre gode.

Vi står midt oppi en situasjon vi er nødt til å se på med den største alvorlighet. Man må følge rådene som blir gitt fra myndighetene, og ta sine forholdsregler for å hindre videre spredning av viruset. Hverdagen vår er snudd litt på hodet, men nå er det viktig at vi opprettholder positiviteten og at vi støtter hverandre i denne vanskelige tiden.

I Vipers jobber vi alltid for å gjøre hverandre gode, og det er de samme prinsippene som gjelder nå. Selv om ikke det handler om å hjelpe målvakten vår til å gjøre en redning, eller å finne linjespilleren vår med et perfekt innspill, så handler det om å hjelpe hverandre og å støtte hverandre.

Derfor er budskapet fra Kristiansand er å stille opp for hverandre. Snakk sammen, bidra med det du kan bidra med, og gjør det enklest mulig for både kjente og ukjente å komme seg igjennom denne krisen på en god måte.

Nå er det deres tur til å prestere. Det er deres tur til å være den beste versjonen av dere selv. Og alle vi i Vipers heier på nettopp deg.