NorgesEnergi støtter Vipers i både med og motgang. – Vipers

NorgesEnergi støtter Vipers i både med og motgang.

Covid-19 har snudd opp ned på livene til mange, og de aller fleste føler nok på en usikkerhet. I håndballmiljøet er det flere klubber som annonserer permitteringer og kutt i driften. Vipers Kristiansand har sluppet unna det så langt, mye takket være våre gode samarbeidspartnere.

Vi er veldig stolte av våre samarbeidspartnere og B2B-nettverket (business-to-business) vi har bygd opp. Nå som situasjonen har blitt som den har blitt er det utrolig viktig at vi støtter opp om de lokale bedriftene, og bruker de så mye som mulig. Så om du trenger varer eller en tjeneste anbefaler vi at du sjekker ut hvilke bedrifter som er med og støtter Vipers før du tar en avgjørelse.

NorgesEnergi er en av våre hovedpartnere. Strømleverandøren har vært med på laget vårt helt siden 2015, og har blitt en viktig støttespiller på vår vei mot toppen av Norsk håndball. I dag har NorgesEnergi fortalt oss i Vipers at de naturligvis støtter oss selv om ting er usikkert og vanskelig i disse tider.

Sonja Wåland er sponsoransvarlig hos NorgesEnergi, og hun fortalte vår salg- og markedssjef, Christer Paulsen, hvorfor bedriften velger å støtte Vipers også i denne vanskelige perioden.

-Vi signerte vår første avtale med Vipers i 2015, og har vært med siden. Klubben har betydd utrolig mye for oss i NorgesEnergi. Ikke bare forretningsmessig, men også internt for våre ansatte. Vipers er et viktig samlingspunkt for både næringslivet og for publikum i Kristiansand

Et av våre motto er at NorgesEnergi skal være en god støttespiller også når det begynner å røyne på, fortsetter Wåland, og vi vet at Vipers lever av sponsorinntekter. Da blir det helt feil om vi skal trekke oss ut når ting er vanskelig.

Christer Paulsen er salg- og markedssjef i Vipers, og han sier dette om støtten fra NorgesEnergi og de andre partnerne våre

-Å ha sånne samarbeidspartnere er utrolig viktig for en klubb som oss. Stabilitet og kontinuitet er ord vi bruker ofte, og det gjelder selvfølgelig på markedssida også. Derfor setter vi utrolig stor pris på at NorgesEnergi velger å støtte oss i denne perioden.

For en full liste over hvilke bedrifter som støtter Vipers kan du følge lenken under.

https://vipers.no/samarbeidspartnere/