Hva gjør egentlig Vipers-jentene nå? – Vipers

Hva gjør egentlig Vipers-jentene nå?

Ettersom all organisert aktivitet og trening er stoppet er Vipers-jentene spredd litt over alle vidder om dagen. I denne serien vil vi ta en titt på hva jentene gjør for å få dagene til å gå. Fellesnevneren for alle er at de driver mye med egentrening og andre prosjekter. Noen har til og med begitt seg ut på et oppussingseventyr.

Henny Reistad er hjemme hos familien i Bærum. På Instragram har vi sett at hun er veldig aktiv. Trappeløp i Holmenkollen i det tempoet Henny holder på med er ikke for alle og enhver. I tillegg til treningen finner Reistad tid til å både lese bøker og se på serier, samtidig som hun har startet med yoga 30 minutter hver dag.

I Sandefjord har Heidi Løke hjemmeskole, og det samme har sønnen Alexander. I tillegg til å spille for Vipers er Heidi lærer for Wang Ung i Sandefjord, mens Alexander følger undervisningen i 7. klasse. Skolearbeid er det flere av Vipers-jentene som driver med.

Ei anna jente som er opptatt med skole er Kristine Thomassen. Samtidig som hun fokuserer på skolen finner hun tid til både gåturer, meditering og yoga.

Hanna Yttereng er i Trondheim. Hun meddeler at dagene går med til trening, TV-titting og skole. I tillegg har Hanna sendt oss et bilde der hun tar seg en skitur i det som ser ut til å være fantastiske forhold.

Felles for alle Vipers-jentene vi har snakket med er at de gleder seg veldig til ting er tilbake til normalen. De savner håndball, hverdag, og kameratskapet som er i gruppa. Og, helt ærlig, det gjør vi vel alle sammen.