Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte! – Vipers

Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte!

Det er annerledes dager for alle, også for våre samarbeidspartnere. I denne artikkelserien skal vi se litt på hvordan noen av de har lagt om driften for å holde oppe aktiviteten selv i unntakstilstanden vi er inne i.

Aller først ba vi Salg- og Markedssjef i Vipers, Christer Paulsen, om å si litt om hvorfor denne perioden er så utrolig viktig for oss alle.

Kjære samarbeidspartnere. Dette er tiden hvor vi skal jobbe sammen, tiden vi skal bruke hverandre og vise at kampen skal vinnes. I Vipers-nettverket så har vi et næringsliv som er spekket med profesjonelle/dyktige fagfolk med masse kompetanse og service. Hvorfor ikke gjøre denne litt spesielle perioden til en seier for samtlige.

Det eneste som kan komme ut av et slik arbeide er vinnere, og hva liker vi mer enn noe annet i Vipers: Å VINNE!!!

Så bruk tiden fornuftig, og les gjennom denne artikkelen, ta en telefon, send en mail og ta nettverksarbeid seriøst. Det kan kun komme positive ringvirkninger av dette.

Sykkelguttane selger og reparerer vanligvis sykler fra sin butikk midt i Kvadraturen, og fra sin nyåpnede butikk på Hånes Senter. For å gjøre det enklere for folk å unngå smittekilder har de nå lagt om driften til at de både demonstrerer og leverer el-sykler hjemme hos folk. I tillegg til at de henter og leverer sykler som skal til reparasjon.

Kontakt Sykkelguttane

Børge Hoem
post@sykkeguttane.no
41328696

McDonald’s i Markensgate har åpent som vanlig, men de har gjennomført en rekke tiltak for å sikre at restauranten er et trygt sted for både kunder og ansatte. Blant annet har McDonald’s innført enda strengere kontroller med hygiene og vask, lekelandet er stengt, samt at det er iverksatt tiltak for å sørge for at folk overholder 1-meters avstand. Attpåtil har restauranten inngått et samarbeid med Foodora sånn at du kan få maten levert på døra!

Kontakt McDonald’s

Ken Åstrøm
ken.astrom@no.mcd.com
48151949

Dersom du vil gjøre en livsstilsendring i disse tider kan du ringe til Astrid Furholt som er et selvstendig Herbalifemedlem. Hun kan levere shakes som er anvendelige til både frokost, lunch, middag og kveldsmat, eller som et måltid i farta.

Kontakt Herbalife

Astrid Furholt
astridfurholt@gmail.com
93080808

En annen restaurant som har innført tiltak er Subway. Der kan du få både subs, salater og wraps levert både til privatpersoner og til firmaer. Du finner muligheten til å bestille på både Foodora og Nibbler.

Kontakt Subway

Margret Jonsdottir Eik
Margreteik@gmail.com
40404726

Revisjon, regnskap og rådgivningsfirmaet BDO tilbyr all hjelp sånn at ditt firma kan opprettholde nødvendige prosesser og at driften av selskapet blir ivaretatt selv med redusert bemanning. I tillegg til det kan du få hjelp med utvikling av miljø- og klimaregnskap for å imøtekomme markedets krav til miljøledelser. BDO kan også hjelpe deg og iverksette nye tiltak og rutiner, GAP-analyser av ISO-sertifiseringer, samt med finansstyring og refinansiering.

Kontakt BDO

Jostein Håland
jostein.haaland@bdo.no
40639533

I disse tider ber vi om at dere tar vare på hver andre, og så langt det går an bruker våre partnere. Det sørger for at både vi og partnerne våre kan fortsette som vanlig.