Hva gjør egentlig Vipers-jentene nå, del 3? – Vipers

Hva gjør egentlig Vipers-jentene nå, del 3?

I tredje del av føljetongen vår om hverdagen til Vipers-jentene treffer vi June Andenæs, Tonje Refsnes, samt Carolina Morais og Sunniva Næs Andersen.

June Andenæs styrer «Vipersjentene» på Snapchat denne uka. Der kan vi se at June tilbringer tid med barna sine, går turer og trener. Hun sier at familien gjør så godt de kan for å holde på rutinene i hverdagen, men at det ikke alltid er like enkelt.

Ei som har hjemmekontor fra den sivile jobben sin er Tonje Refsnes. Det gjør at hun har mer enn nok å henge fingrene i. I tillegg til jobb trener naturligvis Tonje mye, men hun finner også tid til puslespill. Dessverre har hun mistet en bit i puslespillet.

I Kristiansand er Carolina Morais. Hun har intensivert norsklæringen, og får ellers dagene til å gå med trening og gåturer. Sunniva Næs Andersen er også i læringshumør. Hun jobber mye med studiene sine, samt ved å tilbringe tid sammen med familien både innendørs og utendørs.

Igjen er gjennomgangsmeldodien fra jentene at de savner sammenholdet i laget, og det å være sammen. Men gode treningsopplegg fra Elo på Vipersakademiet gjør at formen vedlikeholdes, og at man står godt rusta når håndballsesongen starter opp igjen.