Samarbeidspartnerne trenger din støtte, del 3 – Vipers

Samarbeidspartnerne trenger din støtte, del 3

Usikkerheten er vanskelig for mange, men alt vi kan gjøre akkurat nå er å følge rådene fra myndighetene. En annen ting du kan gjøre, samtidig som du følger rådene som blir gitt, kan du handle lokalt, og gjerne bruke våre samarbeidspartnere.

Sørlandsreklame er en viktig partner når situasjonen er som den er. Sørlandsreklame kan, som alltid, levere alt innenfor profil, i tillegg til håndrens, hansker og ansiktsmasker, samt andre smitteforebyggende produkter.

Kontakt Sørlandsreklame

Lill Cathrine Paulsen
lc@sorlandsreklame.no
91564685

Innenfor bilbransjen og bildetaljering har vi et par partnere. SIXT Bilutleie tilbyr leiebiler til 25% rabatt av nettprisen. I tillegg til ekstra gode månedsavtaler. Hos SIXT kan du leie alt fra en liten Ford Ka, til den store SUV’en Jaguar F-Pace. SIXT melder også at alle biler desinfiseres og vaskes ekstra nøye om dagen. Sjekk ut nettsiden sixt.no for å se hele utvalget.

Kontakt SIXT Bilutleie

38079191

Stillasfag opererer også uten de store hindringene. Der får du stillaser til all slags arbeid i høyden for både hus, bygg og hjem. De leverer trygghet i høyden! Ta gjerne kontakt for en gratis befaring.

Kontakt Stillasfag

Birk Andreassen
birk@stillasfag.no
90232408

En annen partner er Carshine. Akkurat nå har de tilbud på desinfisering av bilen din. For 1250,- desinfiseres bilen din ved bruk av skånsomme og effektive midler, som alle er godkjente.

Kontakt Carshine

Bernhard Roland
Bernhard@carshine.no
97466544

Vår andre transportpartner, Agder Taxi, har åpnet for handlehjelp. Det betyr at du kan få nødvendige varer levert på døra. Agder Taxi tar naturligvis smittefaren på høyeste alvor. Bilene desinfiseres, og alle mulige forholdsregler tas.

Kontakt Agder Taxi

Mirza Becirbegovic
96512100

Norva24 Sørmiljø AS, vår renovasjonspartner, opererer som vanlig, selv med alle tiltakene som er innført. Det betyr at dersom du trenger rørspyling, rørfornying, lekkasjesøk, eller pukkblåsing inntil hus, under terrasser også videre, kan du ta kontakt med Sørmiljø AS.

Kontakt Norva24 Sørmiljø

Inge Bergland
inge.bergland@norva24.no
46906870

En annen bedrift med mye å gjøre om dagen er Mobit i Sørlandsparken. De leverer telefonløsninger og utstyr, samt alt for hjemmekontor. De sier at varelageret mer eller mindre er brukt opp, men Mobit sørger for direktelevering fra leverandør.

Kontakt Mobit

Trond Kvale
trond.kvale@mobit.no
99333399