Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte, del 5 – Vipers

Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte, del 5

I den siste delen av denne gjennomgangen treffer vi en blomsterbutikk, en regnskapsfører, en rørleggerforretning og en portleverandør!

Camillas Blomsterdesign gjør sitt beste for å opprettholde normal drift. Butikken i Henrik Wergelands-gate er åpen som vanlig, og både levering og salg av blomster er tilnærmet som vanlig. I tillegg har det blitt mulig å betale med Vipps for å hindre smitte ved berøring av penger eller kortterminal.

Kontakt Camillas Blomsterdesign

www.camillasblomsterdesign.no

38072590

Dersom du har behov for en regnskapsfører trenger du ikke se lengre enn Fast Solutions AS. De leverer et skybasert regnskapsprogram, noe som er helt perfekt i disse Corona-tider. Dersom man trenger kreditt i denne vanskelige perioden er det viktig at regnskapet ditt er oppdatert, ettersom man ser at bankene som skal gi kreditt krever nettopp dette. Ta kontakt dersom din bedrift trenger en regnskapsløsning.

Kontakt Fast Solutions AS

Steffen Thomassen
steffen@fastas.no
98264231

Olto VVS Bademiljø tilpasser seg den nye hverdagen. Ta kontakt for levering av varer og tjenester, så tilrettelegger de og finner den beste løsningen sammen med deg. Om det er via en telefonsamtale eller en videosamtale strekker de seg langt for at drømmebadet ditt skal bli virkelighet.

Kontakt Olto VVS Bademiljø

Cathrine Dybesland
kundeservice@olto.no
38139100

Dersom du trenger vedlikehold av portene dine, ellers kanskje en ny port til og med, trenger du ikke se lengre enn til Agderport AS. Alle i Agderport er instruert i godt smittevern og utstyrt med antibac. Alle flater desinfiseres etter endt montering eller service.

Kontakt Agderport AS

Thor Jørgensen
tj@agderport.no
90990795