Huntonit er med videre! – Vipers

Huntonit er med videre!

Vi trenger noen gladnyheter i disse dager, og selv om dette er dagen for dårlige aprilspøker er ikke dette en av de spøkene. Tidligere i uka presenterte vi en ny spiller i Evelina Eriksson, mens vi i dag kan vi bekrefte at Huntonit er med på laget også i tiden som kommer etter å ha signert en av de absolutt største avtalene i Vipers’ historie.

-Å ha en avtalepartner som Huntonit, og med det hele Byggma-konsernet, i ryggen gir oss enorm glede og stolthet, sier Christer Paulsen, markedssjef i Vipers. Det viser at næringslivet har stor tro på oss, og at de vil være assosiert med klubben.

En stolt konsernsjef i Byggma ASA, Geir Drangsland, hadde følgende å si til Vipers.no:

-Vi identifiserer oss med de verdiene idrettsmiljøet verdsetter – som lagarbeid, prestasjon samt også gleden ved at målrettet arbeid gir resultater og moro. Vi har respekt for den kvaliteten i arbeidet hele Vipers legger ned, og er stolt av å videreføre samarbeidsavtalen mellom Vipers og Huntonit.

Å sikre kontinuitet og trygghet er noe vi jobber for hver dag, og å få landa en så stor og viktig avtale som dette er det som sikrer at Vipers kan fortsette den ferden vi er på. Christer Paulsen igjen:

-Det betyr vanvittig mye for hele klubben. Spesielt i den tida som preger oss alle akkurat nå. Dette er ikke aprilsnarr, men en helt fantastisk nyhet som sikrer den kontinuiteten vi streber etter hver eneste dag.