Astrid Furholt inviterer til Vår Challenge 2020. – Vipers

Astrid Furholt inviterer til Vår Challenge 2020.

Astrid Furholt er en selvstendig selger av Herbalife. Nå inviterer hun deg til å få en mer energisk, gladere, sunnere, og sprekere kropp før sommeren.

-Vår Challenge 2020 er et seks ukers program som gir folk muligheten til å legge om livsstilen sin, forklarer Astrid. Jeg, og noen av kollegaene mine i Herbalife, tilbyr kostholdsforedrag via nett, jeg stiller som personlig veileder, vi tilbyr oppskrifter og handlelister for en sunnere hverdag, samt en aktivitetschallenge. Denne blir tilpasset hver enkelt, og kan gjennomføres hjemme uten særlig ekstrautstyr.

-I disse dager er det mange som har hjemmekontor, så det å kunne tilby et komplett opplegg, inkludert kosthold og trening, som kan gjennomføres hjemme er viktig, fortsetter Astrid. Vi har brukt mye tid på å kunne gi folk i alle slags situasjoner et opplegg, så dette passer for absolutt alle.

Dersom du er interessert i å vite mer om dette kan du ta kontakt med Astrid på Facebook, så legger hun deg til en lukket informasjonsgruppe. Etter det kan du ta valget om du vil være med på Vår Challenge 2020 eller ikke.

OBS. Frist for påmelding er 14. april.