Malco AS, en viktig støttespiller i en årrekke. – Vipers

Malco AS, en viktig støttespiller i en årrekke.

En norsk håndballklubb kan ikke overleve uten partnerne sine. I Vipers er vi heldige som har samarbeidspartnere som støtter oss gjennom tykt og tynt, og i denne artikkelserien skal vi presentere noen av de partnerne som har vært med lengst.

Den første partneren vi vil presentere er Malco AS. Vi satt oss ned med daglig leder i Malco, Morten Daland, og stilte han noen spørsmål.

Hvem er dere i Malco A/S?

Vi er en malermesterbedrift som leverer alle tjenester innen utvendig og innvendig malerarbeider, tapetsering, gulvlegging, flis, gulvsparkling, epoxy og industribelegg. I tillegg har vi et eget sprøyteverksted.

Våre over 35 håndverkere gjør en rekke forskjellige oppdrag. Noen av oppdragene vi har er private oppdrag, boliger, næringslokaler, offentlige bygg, og større nybygg-prosjekt.

Malco er utrolig stolte av den tradisjon og erfaring vi har stått for i over 20 år, og vi lover at du som kunde skal få en trygg og pålitelig leverandør med lang erfaring.

Har koronakrisen ført til store omveltninger for dere som bedrift?

Vi har, enn så lenge, blitt lite berørt av krevende koronasituasjonen. Vi tar selvfølgelig hensyn til og følger alle retningslinjer som vi er pålagt. Vi har etter beste evne tilpasset oss, og med nye, gode rutiner greier vi å utføre en tilnærmet normal drift.

Malco er en av de partnerne som har støttet Vipers lengst. Hva er grunnen til at dere har vært med på laget i så mange år?

Vi har vært med som samarbeidspartner i mange år, og det har vært en utrolig spennende og givende reise. Vipers satte seg tidlig tøffe målsetninger, og har etter det bygget klubben opp til å bli Norges beste klubb. Det er noe som har blitt oppnådd med langsiktig, målbevisst satsning, motiverte medarbeidere, og stort engasjement.

Den reisen klubben har vært på har gitt oss mange flotte sportslige opplevelser, tilhørighet, nettverk, og samhold. Vipers er utrolig flinke til å se deg som en partner og å holde en god dialog. Det har gir oss et enormt utbytte, og inspirasjon til å sette nye mål for vår egen bedrift for å levere de beste håndverkstjenestene vi kan.

Hva slags utbytte føler du at dere får av å støtte Vipers?

Vi får tilgang til mange spennende arenaer hvor vi kan møte representanter for næringslivet i byen. Der kan vi både styrke relasjoner, og bygge nye relasjoner vi kan få utbytte av i fremtiden. Vipers er gode og profesjonelle på gjennomføring av alle sine B2B-arrangementer, kampgjennomføringer, og øvrige aktiviteter og møteplasser. Vi får synliggjort vår bedrift på en stor arena.

Tusen takk til Morten Daland og Malco AS for deres støtte!