Et brev fra sjefen – Vipers

Et brev fra sjefen

Kjære samarbeidspartnere

Vi har vært gjennom en utrolig spesiell tid. Siste seriekamp 11 mars mot Aker ble utsatt, og like etter ble sluttspillet kansellert. Siden den tid har de fleste oss levd i karantene eller isolat, og for svært mange har det vært en tung tid. AS Norge har valgt en strategi om nedstengning, og det synes jeg vi lojalt har etterfulgt. Og nå viser det seg at det begynner å bli «en viss kontroll» på epidemien.

Jeg har tenkt flere ganger på om jeg skal skrive noen ord underveis, men siden alt har vært så uvisst har jeg valgt å vente til det foreligger noen signaler eller konkrete planer. OG de føler jeg kom i går. Signalene var at vi starter seriekampene som planlagt 2. september, men med begrensninger.  Enten med inntil 500 personer eller uten publikum. Vi skal i dag være med på Teams-møte med Norges Håndballforbund, og vil antagelig få bekreftet at signalene i går var riktige.  La oss derfor vente med å juble til dette møte er avholdt.

Som nevnt tidligere har det for mange vært hjemmekontor i snart 6-7 uker.  Jeg skal ikke klage et sekund, siden jeg bor på et sted hvor jeg kan ta så mange turer i skauen som jeg selv ønsker på ettermiddager og i helgene. Men mine tanker går til de eldre som har blitt isolert, samt barnefamilier hvor barna ikke kan forstå dette. Vi i administrasjonen i Vipers har vært permittert i hele april og styret vil avgjøre hva som skjer videre på styremøte i kveld. 

En ting er sikkert.  Lysten til å bli enda bedre og vinne enda mer har ikke blitt mindre de siste ukene. Vi har mye spennende på gang og kommer til å forsterke spillerstallen ytterligere.  Sammen blir vi enda sterkere og jeg må si det varmer mitt hjerte når Roy Gundersen inviterer nettverket til å bli med på sitt neste prosjekt. Helt strålende Roy og slik det bør gjøres.

En takk til Geir Drangsland også, som i denne vanskelig tiden viser at han og firmaet også vil være med videre på «reisen». Jeg ble så glad Geir, når Christer formidlet det, at jeg vurderte noen sekunder å kle huset mitt med Huntonittplater!!

La oss holde humøret oppe folkens samt krysse fingre for at signalene fra i går blir bekreftet, og at vi er i gang igjen etter sommerferien.

Terje Marcussen
Daglig Leder
Vipers Kristiansand