Gjør noe ekstra for deg selv eller dine ansatte, samtidig som du støtter Vipers! – Vipers

Gjør noe ekstra for deg selv eller dine ansatte, samtidig som du støtter Vipers!

Gjør noe ekstra for deg selv eller dine ansatte, samtidig som du støtter Vipers!

Sammen med Narve Ellefsen og hans restauranter Panda Panda, Kombinat, og Food Asylum, gir vi deg nå muligheten til å støtte Vipers, samtidig som kan gjøre noe ekstra for deg selv, dine ansatte eller noen du er glad i.

Når du kjøper et gavekort hos en av de tre restaurantene via linken under får vi i Vipers 20% av kjøpesummen. Du kan selvfølgelig handle for hele beløpet hos restaurantene. Denne avtalen har kommet i stand for å støtte oss i disse utfordrende tidene.

Plukk ut hvilket gavekort du ønsker å kjøpe, og etter fullført betaling får du gavekortet direkte til din e-post. Du kan naturligvis kjøpe flere gavekort, og får tilsendt en PDF sånn at du enkelt kan sende de videre eller printe de ut som gaver.

https://vipers.gifty.no/