Scandic Kristiansand Bystranda. En av våre nærmeste naboer. – Vipers

Scandic Kristiansand Bystranda. En av våre nærmeste naboer.

De holder til vegg i vegg med oss, og er selvfølgelig med på laget! Vipers.no tok en prat med Håvard Iglebæk Solum, General Manager hos Scandic Kristiansand Bystranda.

Kan du fortelle litt om Scandic Kristiansand Bystranda?

Vi er Sørlandets største hotell og åpnet i juni 2013. Vi har 229 hotellrom, 814 senger og total konferansekapasitet på rundt 500 personer. I tillegg rigger vi gjerne i Aquaramahallen og kan ha bankett for rundt 1200 personer. Vi har hatt rundt 800 og det er fantastisk moro å ha bankett og fest der inne. Byens storstue på mange måter.

Hvordan merker dere koronakrisen på kroppen?

Vi merker det veldig godt. Vi stengte hotellet allerede fredag 20 mars, og jeg håper virkelig vi snart kan åpne dørene. Det å komme til et tomt hotell det føles ikke bra i det hele tatt. Ekko i vår fantastisk flott lobbyområde er ikke normalt og ikke noe særlig. Her skal det syde av folk. Når det er sagt er det veldig bra å være en del av Nordens og Norges største (og beste) hotellkjede, spesielt disse dager. Det føles trygt, må sies.

Så er det å ikke ha kolleger rundt seg sørgelig, så jeg gleder meg virkelig til å ta imot de ansatte og gjester. Heldigvis jobber også teknisk sjef Rolf om dagen så jeg har en å ta en kaffekopp med.

Hvorfor velger dere å sponse Vipers år etter år?

For vår del var det et veldig enkelt valg. Når vi åpnet var det viktig å komme inn i et nettverk som fungerte og med beliggenhet vegg i vegg med Aquaramahallen var jo saken klar. Så må jeg med hånden på hjertet (og i all beskjedenhet) si at det har vært et meget klokt valg. Vipers har hatt en fantastisk utvikling fra vi ble med i 2012. Det er jo rene eventyret vi får være med på.

Kan du si litt om hva Vipers betyr for dere i Scandic?

Det betyr faktisk veldig mye. Å kunne være med Vipers og identifisere seg med den vinnerkulturen er utrolig moro og viktig for oss. Nettverket er kanskje det viktigste å være en del. Der synes jeg Terje, Morten, Christer og  resten er flinke til å pushe oss til å bruke hverandre. Sommerdekkene ble naturligvis kjøpt hos jan Erik hos Timenes! Så er det jo også mye omsetning som kommer med kampene. Bortelag bor hos oss og baromsetningen etter lørdagskampene i Champions League er viktig for oss.

Tusen takk til Scandic Kristiansand Bystranda, som er en trofast Vipers-partner!