-Vipers er favorittklubben min. -Jeanett Kristiansen. – Vipers

-Vipers er favorittklubben min. -Jeanett Kristiansen.

Forrige uke ble det klart at Jeanett Kristiansen returnerer til Vipers etter en sesong i Danmark med Herning-Ikast. Den lynhurtige bakspilleren satt seg ned med Vipers.no for en prat da nyheten ble klar.

Først og fremst velkommen tilbake, Jeanett! Hvordan blir det å komme tilbake til Kristiansand og til Vipers?

Jeg syns det er skikkelig gøy å være tilbake. Den responsen jeg har fått på nyheten har vært sykt hyggelig og positiv, både fra jentene i laget, støtteapparatet, og av fans. Folk er så utrolig snille, og jeg gleder meg til å returnere til Kristiansand.

Du valgte heldigvis Vipers, men vi har jo hørt at det var andre interesserte klubber. Hvorfor falt valget på å returnere til Vipers kontra å prøve seg på nye eventyr andre plasser?

Ja, det stemmer at det var flere interesserte, og jeg brukte god tid før jeg tok en avgjørelse. Vipers er, og kommer nok alltid til å være, favorittklubben min. Når jeg i tillegg har så mange gode venninner i byen og laget, samt familie i Egersund og på Østlandet, var det en ganske enkel avgjørelse når alt kom til alt.

Kan du si litt om hvordan den Jeanett som returnerer til Aquarama er ulik den som dro?

Jeg har blitt tryggere på meg selv. Jeg vet hva jeg står for, og hva jeg kan bidra med i et lag. I tillegg har jeg jo blitt litt eldre, og erfaring er aldri feil i en sport som håndball.

Etter hvert skjønner man at håndball ikke er alt. Dersom man taper en kamp er det selvfølgelig drit der og da, men man har innsett at det er andre ting som er viktigere enn nettopp håndball.

Jeanett Kristiansen gleder seg til å trekke den rosa drakta over hodet igjen.

Tempoet er det aller bringer frem som din x-faktor. Hva syns du selv er din sterkeste side, om man ser bort fra nettopp farten?

Ja, jeg har mye tempo i kroppen. Jeg er en person full av energi, og det må ut på en eller annen måte. Men jeg liker å tro at jeg er uforutsigbar, i hvert fall når jeg har utviklet skuddet mitt på den måten jeg har.

Nettopp skuddet var noe jeg og Ole Gustav Gjekstad jobbet mye med i det året vi var sammen i Vipers. Jeg føler ikke at jeg fikk vist det frem før helt mot slutten av sesongen, samt da jeg kom til Ikast. Så jeg er definitivt klar for å banke baller i mål så fort vi får lov til å returnere til håndballbanen!

Håndballspillere søker alltid utvikling. Er det noe du føler du kan utvikle enda mer?

Ja, man kan alltid utvikle seg. Det er heldigvis ingen som er utlært. For min egen del vil jeg bare bli så god som mulig. Jeg vil være i konstant utvikling og være på mitt aller beste.

Vi har lest litt om situasjonen i Herning-Ikast de siste dagene. Kan du slitt om situasjonen der fra ditt ståsted?

Tja, jeg vet egentlig ikke noe mer enn dere. De ble hardt rammet av korona, men hvorfor de valgte å terminere min kontrakt vet jeg ikke. Jeg kom med forslag til hvordan vi kunne fortsette, men de var ikke villige til å finne en løsning. I den tiden jeg var der synes jeg at jeg gjorde sakene mine bra, så jeg forstår det ikke helt, men jeg respekterer naturligvis valget de tok.

Du har skrevet en ettårskontrakt med Vipers. Hva ser du for deg at fremtiden bringer for klubben?

Jeg håper vi spiller i Champions League i mange år til og at vi en gang kan stå i Final 4 igjen. Det var en syk opplevelse, og jeg håper jeg får oppleve det sammen med Vipers igjen

Vi har hørt at du er på leilighetsjakt i Kristiansand. Hva er det du er på utkikk etter?

Ja, jeg trenger en ny plass å bo. Så dersom noen har noe tilgjengelig må de gjerne ta kontakt med klubben som kan videreformidle. Jeg har med meg hunden min, en jaktgolden, så det må naturligvis være plass til den. En liten hage hadde vært fint, det samme hadde to rom sånn at jeg har en plass å plassere familie når de kommer på besøk, men en 1-roms er helt innafor det også

Vi i Vipers gleder oss til Jeanett returnerer til oss, og dersom du har en leilighet til overs kan du ta kontakt med terje@vipers.no.