–Vi har signert en spiller med kvalitet i verdensklasse. -Gjekstad – Vipers

–Vi har signert en spiller med kvalitet i verdensklasse. -Gjekstad

Nora Mørk er klar for Vipers. Da var det naturlig at Vipers.no satte seg ned med Ole Gustav Gjekstad for å få sjefens ord om den nye signeringen.

Å signere Nora Mørk er noe de fleste drømmer om. Hvor fornøyd er du med å få Nora til Kristiansand?

Når Nora skulle hjem til Norge var det naturlig å jobbe for at hun skulle spille i Vipers. Vi har store ambisjoner, og vi har signert en ambisiøs spiller med kvaliteter i verdensklasse.

Hvordan komplementerer Nora den stallen du allerede har til rådighet?

Nora er en spiller som krever mye av seg selv og omgivelsene, og som gir oss enda en porsjon vinnervilje. Gjennom spill i utlandet har hun skaffet seg godt med rutine, og hun har god forståelse for spillet. Nora komplementerer stallen spesielt med sin gjennombruddsstyrke.

Ole Gustav Gjekstad var tydelig fornøyd med å ha sikret seg Nora Mørk.

Rakk du å informere resten av spillerstallen før de dro på ferie før helga?

Nei, det er ytterst få av spillerne som har fått informasjonen, men det har vært mange spillere som har pushet på klubben for å få dette til. Vi har vært avventende i forhold til situasjonen i Bucuresti, og har derfor ikke hatt lang tid på å forberede informasjonen internt.

Dette er den femte signeringen du har gjort før neste sesong. Kan vi forvente flere spillere inn eller ut?

Nei. Dette er den siste signeringen. Vi har ingen planer om flere spillere verken ut eller inn.

Jentene dro som kjent på ferie før helga. Når returnerer de, og Nora, til Kristiansand for fellestreninger igjen, og hva er den siste indikasjonen du har fått fra forbundet angående seriestarten?

Vi er tilbake i felles trening 20. juli, og det gleder vi oss alle stort til. Siste informasjon fra forbundet er at seriestarten går som planlagt, men alt er avhengig av hvordan koronasituasjonen utvikler seg utover sommeren.