Evelina Eriksson er på plass i Kristiansand! – Vipers

Evelina Eriksson er på plass i Kristiansand!

I ettermiddag inntok Vipers-jentene Aquarama for sin første trening etter sommerferien og koronapausen. Blant spillerne som fikk teste parketten var alle nyervervelsene: Nora Mørk, Jeanett Kristiansen, Evelina Eriksson, Jana Knedlikova, og Karine Dahlum. Vipers.no var så heldig å få en kommentar fra vår nye målvakt, svenske Evelina Eriksson.

Evelina, velkommen til Kristiansand. Hvordan er det endelig å være på plass?

Jeg er veldig glad for endelig å være på plass og for å komme i gang. Nå har jeg vært i karantene i 7 dager, så det blir veldig gøy å komme i gang med håndballtrening igjen.

Hva var det som gjorde at du takket ja da Vipers tok kontakt?

Jeg var her på besøk og fikk et veldig godt inntrykk av byen, treneren, og jeg fikk se en trening med laget. Etter det var det en enkel avgjørelse å skrive under på kontrakten.

Hva bringer du til Vipers?

Sammen med Andrea tror jeg vi kommer til å bli et kjempebra team, og jeg håper å kunne bidra med erfaringen og roen jeg har tilegnet meg gjennom mange år i svensk toppserie.

Hva tror du om den norske ligaen, og hvor stor tror du forskjellen er fra den svenske?

Det blir veldig spennende og kjempegøy. Jeg tror den norske ligaen er raskere, med høyere tempo og kjappere overganger. I tillegg blir det interessant å møte nye spillere fra de jeg er vant til å møte.

Karine Dahlum, Evelina Eriksson, Jana Knedlikova, Jeanett Kristiansen, og Nora Mørk sammen med Ole Gustav Gjekstad.