Seier i første treningkamp! – Vipers

Seier i første treningkamp!

I går kveld spilte Vipers sin første treningskamp for året. Molde sto på motsatt banehalvdel i Larvik, og Vipers-jentene gikk seirende ut av kampen med sifrene 31-23. Vår nye assistenttrener Endre Fintland tok en kort prat med Vipers.no onsdag formiddag.

Det er lenge siden jentene spilte kamp sist, og det bar forberedelsene våre litt preg av. Bare det å spille kamp i seg selv var spennende nok, og vi var mer opptatt av prestasjoner enn av resultatet, sa Findtland.

Til å være første kamp på lenge så det bra ut. Man ser naturligvis at det er en god stund siden jentene har spilt håndball sammen i kampsammenheng, så det er litt å pirke på. I flere perioder og sekvenser så det derimot veldig, veldig bra ut.

De nye spillerne klarte seg fint. Det er litt annerledes både for de og for de som allerede har vært her en stund. Det er mange nye systemer og spillemåter å forholde seg til. For Evelina [Eriksson] er det et helt nytt forsvar hun må bli vant til, samt at forsvarsspilerne må bli vant til en litt annereldes målvaktstype bak seg.

Både Jana [Knedlikova] og Nora [Mørk] viser at de har erfaring og rutine. De gjør flere gode aksjoner både offensivt og defensivt. I tillegg har jo Nora kjennskap til flere av de andre spillerne gjennom landslaget.

I kampen mot Molde i morgen blir fokuset mye av det samme. Duellspillet i forsvar er det vi jobber med, selv om vi kanskje kommer til å sette litt mer fart fremover, men fortsatt under kontrollerte former.