Norsk Topphåndball presenterer TettPå – Håndball – Vipers

Norsk Topphåndball presenterer TettPå – Håndball

I slutten av august startet Norsk Topphåndball sitt nye håndballstudio. TettPå – Håndball har som mål å hjelpe publikum til å komme nærmere det som skjer i håndball-Norge. TettPå ønsker å bringe håndballen tettere på deg som publikummer. Du vil få servert høydepunkter fra kamper som har blitt spilt på forskjellige nivåer og serier, du vil få informasjon om kommende kamper, og du vil få muligheten til å komme tettere på lag, trenere og spillere.

TettPå – Håndball kommer med ny episode hver tirsdag med aktuelle gjester, reportasjer og kamprapporter, og kan sees på www.handballtv.com.

«Vi har tidligere snakket om å etablere og gjennomføre studiosendinger. Både for å engasjere og for å gi håndballinteresserte enda bedre opplevelser.

Mange har etterspurt mer informasjon om spillere, og ønsker å bli bedre kjent med dem man ser på banen, og nå har vi muligheten til å vise frem både liga, klubb og spillere på en tettere måte.

Nå fant vi tiden riktig til å realisere disse tankene, som vi har hatt lenge. Og har en prosjektgruppe som har dratt opp ermene og tatt jobben.»

Daglig Leder, Hein Barthold