K32 Frisør, byens nye frisørsalong! – Vipers

K32 Frisør, byens nye frisørsalong!

Første Oktober åpnet K32 Frisør i Torvkvartalet i Kristiansand. Samtidig signerte bedriften en samarbeidsavtale med Vipers. Vi i Vipers.no tok en prat med daglig leder Marianne Grelland for å få litt mer informasjon om byens nye frisørsalong.

K32 er en helt nyoppstartet bedrift. Kan du si litt om hva K32 er, og hva din rolle er?

Jeg åpnet salong på Torvkvartalet 1 oktober. Tenker på sikt å bli 6-7 frisører her. Vi utfører alt av frisørbehandlinger på både damer og menn. Min rolle er å drive salongen, passe på at de ansatte får bra oppfølging mtp kurs, helse og ikke minst at de skal ha det gøy på jobb. Jeg er opptatt av at man skal glede seg til å komme på jobb og at det skal være en opplevelse for kundene å besøke oss!

Hvorfor velger dere å støtte Vipers, og hvorfor var det riktig å inngå en samarbeidsavtale som en helt nyoppstartet bedrift?

Jeg er veldig glad i håndball og Vipers som klubb, så det er gøy for oss å være med å støtte opp rundt klubben. 

Vi har vært med i nettverket tidligere og har allerede mange av spillerne og trenergruppa som kunder, så vi ser mye positivt i det å være med samarbeidspartnere. 

Hva er fremtidsplanene for K32?

Jeg har som mål å jobbe til jeg er 80 år, så jeg har mye fokus på helse i salongen. Gjennomsnittsalderen på frisører i Norge er 29 år, så det ønsker vi å gjøre noe med. 

Er det noe annet vi burde vite om K32 eller om deg?

Vi har akkurat vært på Den Lille Chipsfabrikken og laget våre egne chipsposer. Kundene skryter vilt av chipsen! Kom gjerne innom og få en pose, eller smak på den gode kaffen vi har.