Et nytt medlem i Vipersfamilien: ECL Prosjekt AS – Vipers

Et nytt medlem i Vipersfamilien: ECL Prosjekt AS

En av de nysignerte sponsoravtalene til Vipers denne høsten var med ECL Prosjekt AS, et firma som prosjekterer, bygger og innreder butikker over hele landet. Vipers.no fikk en prat med Espen Cook Lunde som er prosjektleder i ECL Prosjekt.

ECL Prosjekt AS er et nytt bekjentskap for de aller fleste. Kan du fortelle litt om hvem dere er og hva dere gjør?

ECL Prosjekt AS teller i dag 5 ansatte og holder til i Oslo. Vi prosjekterer, bygger og innreder butikker i hele landet.

Jeg etablerte selskapet i 2006, men det tok noen år før vi var skikkelig i gang. Selv, hadde jeg lang fartstid som daglig leder i en av Norges største butikkinnredningsfirmaer, Itab, og trivdes med det – men helt siden jeg var ferdig med ingeniørstudiet i Manchester som ung gutt, var drømmen å starte noe for seg selv og slik ble ECL Prosjekt en realitet.

Jeg vil si at vi kom ordentlig i gang med å prosjektere og bygge butikker i 2009.

Vi var så heldige å få Boots Norge som kunde da de skulle etablere seg i Norge. Så alle Boots apotekene som finnes i Norge har vi bygget og det er vi stolte av.

Tirill, min kone, ble også en del av ECL Prosjekt i 2008 og tar seg av alt det administrative og økonomiske.

Jeg er ansvarlig prosjektleder og sørger for driften. Akkurat nå er vi ferdig med å bygge en Hermès-butikk i Stockholm, noe som har vært litt ekstra utfordrende under denne COVID-19 pandemien.

Men det var selvfølgelig ekstra stas når vi fikk det i mål til kundens tilfredsstillelse.

Hvorfor velger dere å støtte Vipers?

Vi velger å støtte Vipers fordi de er Norges flaggskip innen klubbhåndball, og vi opplever klubben som seriøse, hardtarbeidende og folkelige –  i alle ledd.

Samt at vi er et firma med stort håndballhjerte, da to av våre ansatte spiller 1. divisjons håndball i Nordstrand.

Hva var grunnen til at nettopp nå var det riktige tidspunktet å inngå en avtale? 

Da Tirill ble rammet av brystkreft i våres, tok Vipers Nora inn i spillerstallen. Det å få Nora til Norge har betydd veldig, veldig mye for Tirill i dette halvåret med operasjon og behandling.

Da vi leste at Covid-19 ville by på økonomiske utfordringer også for Vipers, bestemte vi oss for å bidra.

Vi er veldig takknemlige i dag for å ha fått til et samarbeid med Vipers, der andre med kreft og pårørende med kreft også kan få glede av å både se og treffe Vipers spillerne.

Hva er fremtidsplanene/-utsiktene for bedriften deres?

Vi ser for oss en fremtid, der det vil bli færre butikker men større. Netthandelen tar over mye, men vil ikke klare å ta over alt i vår levetid.

Vi vil fortsette å være tilstede for kundene våre og i nært samarbeid prosjektere og bygge de beste butikkløsningene.