Treetop Island. Ei lita øy i ei lita bygd. – Vipers

Treetop Island. Ei lita øy i ei lita bygd.

Det aller nyeste tilskuddet i Vipers-familien er Treetop Island. Hvordan kan det ha seg at en liten utleiehytte på ei øy midt i et vann i Audnedal har fått en slik posisjon at eieren nå velger å sponse Vipers? Vipers.no har tatt en prat med Knut Eivind Birkeland, som er eier og driver av Treetop Island.

Treetop Island er et nytt tilskudd til Vipers-familien. Kan du si litt om hva Treetop Island er, og hva din rolle er?

Treetop Island er en guttedrøm som har blitt realisert. Det er ei tretoppshytte som er bygget på ei øy i et skogsvann på gården min i Konsmo. Konseptet har tatt helt av, og har blitt utrolig populært. Vi har hatt mange bloggere og kjendiser innom, og publisiteten det har generert har vært helt fantastisk.

Hva er fremtidsplanene for Treetop Island?

Jeg håper ting fortsetter i samme fart. Dette har blitt som en livsstil for meg. Nå om dagen holder jeg på med søknader og slikt for å få tillatelse til å bygge én hytte til. Dette blir ikke en tretopphytte, men et eventyrslott med to tårn på. Jeg tror det blir skikkelig kult!

Hvorfor velger du å støtte Vipers?

Jeg synes det er veldig stas å få lov å være med på dette. At lille meg skal få lov til å være med som sponsor av et av verdens beste håndballag er helt utrolig! 

I tillegg er jeg opptatt av å knytte til meg kontakter som har bra produkter, og det tror jeg nettverket i Vipers kan hjelpe meg til å bli enda bedre på.

Er det noe mer å fortelle om Treetop Island?

Jeg holder først og fremst på med dette fordi jeg synes det er utrolig gøy. Det å snakke med fornøyde gjester, som virkelig har trivdes her, i noe jeg har bygd opp fra grunnen av, er den drivkraften jeg trenger.