Agderport AS. Din lokale portleverandør – Vipers

Agderport AS. Din lokale portleverandør

I serien med søkelys på partnerne våre har vi kommet til Agderport AS. Vipers.no tok en prat med daglig leder Thor Jørgensen om bedriften som holder til på Mjåvann.

Fortell litt om Agderport, Thor?

Agderport holder til på Mjåvann. I år er det 20 år siden vi startet opp, og vi har spesialisert oss innenfor levering av alle slags porter. Hovedfokusområdene våre er automatiserte industriporter, spesielt hurtigporter, reparasjoner og periodisk kontroll. Vi har lang erfaring med både standardløsninger og spesialtilpassede porter.

I tillegg holder vi på med litt andre ting også. Blant annet leverer vi store dukporter til offshorenæringen, vi er to mann som er sertifisert til å være offshore og jobbe der.

For oss handler det om å være fleksible, pålitelige og robuste. Vi har alle reservedeler som kreves til vårt produkttilbud, og med 24-timers tilgjengelighet av teknisk hjelp sikter vi på alltid å levere det som trengs. Vi pleier å si at service er vår styrke.

Hvorfor velger dere å støtte Vipers?

Det startet litt tilfeldig. Børge Nordahl som jobber her er involvert i håndballen, og han kjente Christer (Paulsen) i Vipers. Han koblet oss sammen, og resten er historie som de sier. Nå er det tredje året vi er med som partner, og det er har vært en utrolig bra reise vi har vært med på. Vi har støttet mye forskjellig i våre 20 år, men dette er det mest seriøse vi har vært borti. I tillegg er det et veldig positivt miljø, som gjør at det føles veldig riktig å støtte Vipers.

Hva betyr Vipers for deg og deres ansatte?

Etterhvert har vi blitt veldig interessert i håndball. Vi er en fast gjeng her som alle er veldig interessert, og det byttes litt på hvem som går på kampene. Den spiriten og positiviteten i Vipers, både blant spillere, styret og administrasjon, er noe vi tar med oss videre og kjenner oss igjen i. Litt løs stemning og god humor er noe vi setter pris på. 

B2B-nettverket er noe Vipers får skryt for, og som vi er stolte av. Hvilket utbytte har dere hatt av nettverket, og hva er det som gjør at det fungerer så bra?

Nettverket fungerer utrolig bra. Flere av kundene våre er allerede en del av nettverket, men nettverket har også konkret gitt oss nye kunder. Det at folk er lojale i nettverket, og at man prøver å bruke hverandre er fantastisk. I tillegg er det ingen forventninger om å være med på ting man ikke har mulighet til. Det er opp til en selv hvor mye man putter inn og hvor mye man får tilbake. Vi har vært med på utrolig mye, men vi kunne helt sikkert ha vært enda bedre og flinkere til å være med på ting, men for oss har det vært riktig mengde.