Jeg synes absolutt at tiden min i Vipers har stått til forventningene jeg hadde på forhånd -Nora Mørk. – Vipers

Jeg synes absolutt at tiden min i Vipers har stått til forventningene jeg hadde på forhånd -Nora Mørk.

Nora Mørk har gjennomført sin første høstsesong i den rosa drakta. Vipers.no fikk en prat med bakspilleren etter storseieren over Rælingen i Aquarama.

Kan du først og fremst si litt om kampen i kveld og din egen innsats?

Det er klasseforskjell mellom lagene. Vi løper rett og slett over de til tider, også synes jeg det er gøy i andreomgang at vi får laget noen ordentlig fine mål. Vi har øvd litt på flyvere og luftpasninger, og det satt bra i dag. Det er viktig med litt krydder i disse kampene. Jeg er fornøyd med resultatet og prestasjonen.

Innsatsen min kan nesten ikke vurderes, føler jeg. Jeg spilte lite, men på en dag som i dag er det helt i orden. Jentene gjorde jobben, og det er det jeg er mest fornøyd med.

Nora Mørk har til tider briljert i Vipers-trøya denne høsten.

Du har gjennomført din første høstsesong i Vipers-trøya. Hvordan synes du det har vært?

Jeg synes det har vært veldig gøy. Det har vært en litt merkelig høstsesong, med mange utsatte kamper, men alt i alt har vi ikke tapt én eneste kamp. Kun en uavgjort og resten seire. Det må vi si oss fornøyd med. Hadde vi spilt fullt Champions League kunne det nok ha sett litt annerledes ut.

Vi har vært uheldige med Andrea nå, ellers har vi stort sett vært skadefrie, og det har vært veldig godt. Vi har vært mange på trening, og vi har spilt mye og hatt det gøy. Det har vært veldig godt, og har hjulpet veldig når ikke det har vært kamper.

Tidlig i høst snakket vi litt om forventningene dine da du signerte for Vipers. Synes du det har stått til forventningene så langt?

Jeg synes absolutt at tiden min i Vipers har stått til forventningene jeg hadde på forhånd. Samt at det har gått bedre og bedre med knærne mine. Jeg har definitivt tatt noen steg siden vi startet. Fra å være litt nervøs og klønete til å begynne med, til å bli stabilt god, og det er jeg veldig glad for.

Det neste for deg nå er forhåpentligvis EM med Norge. Hva tenker du om mesterskapet og Norges muligheter der?

Først og fremst håper jeg jo at det blir EM. Alt tyder på det, men vi er ikke 100% sikre enda. Jeg gleder meg helt utrolig mye, og det er dette som er jul for meg, så det blir helt sinnsykt gøy. Forhåpentligvis kan vi underholde det norske folk, og med det laget vi har tror jeg vi har gode sjanser for å gjøre det.