Ole Gustav Gjekstad: -Jeg er veldig fornøyd med høstsesongen – Vipers

Ole Gustav Gjekstad: -Jeg er veldig fornøyd med høstsesongen

Etter kampen mot Rælingen fikk Vipers.no en prat med Ole Gustav Gjekstad. Sjefen pratet villig om kampen mot Rælingen, høsten sett under ett, og det som skal skje over nyttår.

Først og fremst, Ole Gustav, kan du si litt om kampen mot Rælingen?

Jeg synes Evelina står en veldig bra kamp i mål. Det kunne ha stått 5-5 istedenfor 5-0 som det gjorde. Evelina har masse redninger fra 6 meter, også får vi ganske god kontroll forsvarsmessig etter hvert. Vi lager mange mål fremover, og er veldig bra i kontringspillet, spesielt i førsteomgang. Vi har 13 kontringsmål i den første omgangen på 14 kontringsforsøk, så det er veldig bra.

Også synes jeg vi lager veldig mange mål og får brukt hele stallen.  Vi har faktisk trent litt på luftpasninger. Emilie (Hegh Arntzen) er flink til å sette i gang, og er som regel sentral i de forsøkene. Det er veldig gøy å få til litt luftballer, også er det veldig effektivt.

I dag prøver vi å spille fornuftig. Vi skal ha fornuftig satsninger, og vi kunne hatt litt mer tempo og trykk i det. Men det er litt typisk, i en sånn siste kamp, at det blir litt kluss og unøyaktigheter om ikke man fokuserer på det fornuftige.

Ole Gustav Gjekstad er fornøyd med høstsesongen.

Hva er fordelen med å spille fornuftig, som du kaller det?

Vi vil naturligvis ha alle friske og raske til det som skal skje videre, samt at det kommer et EM nå som mange av våre spillere skal delta i. Det blir mange kamper på nyåret, og de lå litt i bakhodet. Det er ikke ofte jeg sier det, men i dag var det sånn det var.

Det har vært litt stopp start i høst med alle de utsatte kampene. Kan du si litt om hvordan du har opplevd høstsesongen?

Høsten er jeg veldig fornøyd med. Vi har vunnet alle unntatt én og har scoret mye mål i de fleste kampene. Det er synd at vi ikke har fått testet oss internasjonalt. Det var kampene mot Metz og Rostov nå som skulle være pekepinnen på hvor gode vi faktisk er. Men jeg er veldig fornøyd med det vi har spilt.