Brun og blid, Norges største solsenterkjede! – Vipers

Brun og blid, Norges største solsenterkjede!

Brun og blid er en trofast Vipers-partner, og vi har tatt en prat med Jarle Johnsen i solsenterkjeden om bedriften og hvorfor de velger å støtte Vipers.

Kan du først og fremst fortelle litt om Brun og blid?

Brun og blid er norges største solsenterkjede med over 120 solsentre i Norge. Vi har mer enn 6 millioner besøkende i året og sysselsetter rundt 180 personer totalt i kjeden. I nærområdet finner man Brun og blid på følgende steder; Lund, Markens, Vågsbygd og Vennesla. Her står markedets mest moderne solsenger klare for våre kunder.

Hvorfor er det riktig for Brun og blid å støtte Vipers?

Vi velger å støtte Vipers av flere grunner. Kanskje viktigst er muligheten til å assosieres med, og få lov til å være en del av reisen Vipers er på. Et lag i verdensklasse med store profiler og store forbilder. Men også nettverket. Det er en rik blanding av store bedrifter, små bedrifter og bransjer.

Hva betyr Vipers for deg og deres ansatte?

Vipers gir oss mange store opplevelser. Flere ansatte hos oss er glad i håndball og det å få oppleve et lag i verdenstoppen live uke etter uke er stort. Også er det hyggelig for oss å kunne møtes og gjøre noe sammen, på utsiden av jobb.

B2B-nettverket er noe Vipers får skryt for, og som vi er stolte av. Hvilken utnytte har dere hatt av B2B-nettverket? Og hva er det som gjør at det fungerer så bra?

Jeg tror grunnen til at det fungerer så bra for så mange er at det er folkelig og inkluderende uansett bransje og størrelse på bedriften. Alle får plass og alle ønsker det samme; være sammen om store opplevelser både på- og utenfor banen. At det gjøres business innad i nettverket sørger også for at det er interessant å være i- og bli en del av nettverket. Vi har selv gjort innkjøpsavtaler med medlemsbedrifter. I tillegg har vi fått muligheten til å nå ut med våre produkter og tjenester til svært mange bedrifter gjennom nettverket.

Vi sier takk til Brun og blid for deres støtte!