Nora Mørk forlenger med Vipers! – Vipers

Nora Mørk forlenger med Vipers!

Det ble i dag klart av Nora Mørk forlenger avtalen sin med Vipers ytterlige ett år. Det betyr at Nora blir å se i den rosa drakta også neste sesong. 

Etter overgangen fra CSM Bucuresti i fjor sommer har Nora vist stigende form, og hun avsluttet 2020 med å ta EM-gull sammen med det norske landslaget.

Til Vipers.no hadde Nora Mørk følgende å si:

Jeg valgte å forlenge fordi jeg trives veldig godt, og akkurat sånn som situasjonen er nå tror jeg det er det riktige å gjøre for min utvikling. Jeg føler jeg fortsatt har en vei å gå for å nå toppnivået mitt, og jeg har lyst å utvikle meg til å bli en bedre håndballspiller. Jeg har hatt en god følelse hele tiden på at jeg har lyst til å være her, og jeg gleder meg til å se hvordan både denne og neste sesong blir.

Nora Mørk

Nora har allerede vist seg som en viktig spiller for Vipers, og trener Ole Gustav Gjekstad hadde følgende å si om at Nora blir med enda en sesong:

Det er fantastisk bra. Hun er en internasjonal toppspiller som har vært viktig for oss. Hun har holdt seg frisk og rask, og kommer bare til å bli enda bedre. Det gjør at vi kan opprettholde vår internasjonale satsing og jobbe videre for å bli aller beste.

Nora er ei fin jente i gruppa, både som innpisker og som motivator, og hun er en som stiller krav til de andre i gruppa.

Ole Gustav Gjekstad

Vi gleder oss til å se Nora Mørk i Aquarama i enda en sesong!