Velkommen Tuva Høve! – Vipers

Velkommen Tuva Høve!

Høyrekanten Tuva Høve, født i år 2000, har signert for Vipers.

Tuva har den siste sesongen spilt for Aker HK. Opprinnelig er hun fra Trondheim, og kom fra Byåsen til Aker før denne sesongen. Hun har vært med på LK2000 siden oppstarten, og har tatt ett sølv og ett gull i junior-EM med Norge.

Tuva gav følgende kommentar til Vipers.no:

Jeg valgte Vipers fordi det er en toppklubb med veldig gode spillere jeg kan lære mye av. Her får jeg muligheten til å spille proft og fokusere enda mer på håndballen.

Jeg ser fram til å ha en god treningshverdag og har forventninger om å utvikle meg videre, og bidra med løpsstyrke og godt humør inn i laget. I tillegg ser jeg frem til å spille på et internasjonalt nivå og å bli en del av klubben i årene som kommer.

Ole Gustav Gjekstad er fornøyd med sin nye signering:

Tuva Høve er en meget lovende høyre kantspiller, som allerede har markert seg i Eliteserien. Vi gleder oss til å få Tuva til Kristiansand