Spill håndball på skolen! – Vipers

Spill håndball på skolen!

Vi samarbeider med Akademiet Kristiansand, som er en videregående skole som holder til på Sør Arena. På Akademiet får du muligheten til å drive med topphåndball samtidig som du tar studiekompetanse. 

Hos Akademiet Kristiansand er vi representert ved toppidrettslinjen for håndball. Vi står for organiseringen, treningene og oppfølgingen av det sportslige. Det er trenerene Katrine Lunde, Morten Løvø og Endre Fintland, i samarbeid med Akademiets koordinator Hilde Nævestad som jobber med å skreddersy et opplegg til deg. Vi fokuserer på individuell spillerutvikling, mobilitet, skadeforebygging, og er tilpasset din rolle på banen. I tillegg til håndballtreninger utføres basisøkter av Akademiets trenere. 

Et bilde som inneholder gulv, person

Automatisk generert beskrivelse

Dessverre kan man ikke bare spille håndball når man går på videregående skole. Akademiet Kristiansand er en privatskole som holder til på Sør Arena. Skolen er en del av Akademiet Norge som er Norges største private aktør innen skole. Akademiet driver etter moderne og fremtidsrettede metoder som studietidsmodellen, vurdering for læring (VFL) og omvendt undervisning. Disse har som formål å sette mer fokus på eleven og gi noe mer enn bare studieteknikk. Akademiets elever skal bli selvstendige, ansvarlige og bli den beste versjonen av seg selv. Dette gjøres ved å oppleve mestring og bli sett, dermed vil en trives og vokse som menneske. 

Et bilde som inneholder himmel, tog, utendørs, transport

Automatisk generert beskrivelse

Dette er et skoletilbud for deg som vil holde alle idretts- og karrieremuligheter åpne. Utdanningsprogrammet følger de vanlige læreplanene for Studiespesialisering, med programfag i VG2 og VG3. 

Vi er glad for å kunne være en del av dette, og håper vi får muligheten til å trene deg til høsten!