Velkommen Ana Debelic! – Vipers

Velkommen Ana Debelic!

Den kroatiske linjespilleren Ana Debelic har signert for Vipers på en treårskontrakt.

Ana var EMs beste linjespiller, og hun er en spiller vi har fulgt med på i et par år. Vi gleder oss til at Ana slutter seg til Vipers.

Ole Gustav Gjekstad

Debelic kommer fra den russiske klubben HC Astrakhanochka ble under fjorårets EM kåret til mesterskapets beste linjespiller, etter å ha vært med å lede sitt Kroatia til en meget imponerende bronsemedalje etter seieren over Danmark i bronsefinalen.

Vipers.no fikk en prat med Ana Debelic.

Ana, hva var det som gjorde at Vipers var det rette steget videre for deg?

Jeg tror alle i håndallverdenen vet at Vipers er en av de beste klubbene, og det er hovedgrunnen til at jeg signerte. I tillegg er det å spille i Champions League enhver spillers drøm. 

Før jeg signerte hadde jeg en prat med Marta Tomac, og hun hadde kunne fine ting å si om klubbens situasjon og målene som er satt.

Du har jo ikke hatt muligheten til å besøke klubben, men hva forventer du?

Jeg har allerede vært i Kristiansand, da jeg spilte for Podravkka Vegeta, og jeg likte både byen og arenaen. Den ligger ved sjøen, akkurat som min hjemby, og det virket som en flott plass å bo.

Jeg vil bli en del av laget, og jeg vil bidra til fremtidssuksessen i denne klubben.

Hva ser du mest frem til med å komme til Vipers? 

Det er ingen hemmelighet at jeg vil vinne Champions League. I tillegg vil jeg gjerne lære noe nytt og utvikle meg som håndballspiller. Det faktumet at Heidi Løke er i klubben er jeg helt sikker på at vil bidra til nettopp det. Hun er en av de beste linjespillerene noensinne, og jeg er helt sikker på at jeg vil lære mye av henne.