Nerea Pena har signert for Vipers! – Vipers

Nerea Pena har signert for Vipers!

Nerea Pena er et navn som er velkjent i håndballen. Neste sesong blir den spanske landslagsspilleren å se i Vipers-drakta!

Bakspilleren har de siste månedene spilt for Team Esbjerg etter overgangen fra Siofok. Før det tilbrakte hun syv sesonger i FTC. Hun har vært fast på det spanske landslaget helt siden debuten i 2008, og har ikledd seg landslagsdrakta hele 165 ganger.

31-åringen har signert på en toårskontrakt med Vipers. Ole Gustav Gjekstad er naturligvis veldig fornøyd med sin nye signering:

Vi får en spiller med et veldig godt håndballhode, og med gode individuelle kvaliteter. Nerea er god til å sette opp andre i scoringsposisjon, og er god i duellspillet.

På telefon fra Danmark fikk Vipers.no en prat med Pena:

Vipers er et lag med høy klasse. Jeg kjenner mange av spillerne og har spilt mot de mange ganger. I tillegg liker jeg måten Vipers spiller håndball på. Når jeg skal bestemme meg for en ny klubb ser jeg alltid på måten laget spiller håndball på. Jeg tror jeg kan passe bra inn i spilleystemene til Vipers, og jeg er sikker på at jeg kan hjelpe til med å gjøre laget enda bedre.

Til tross for at jeg ikke har kunnet besøke Kristiansand på forhånd kjenner jeg til byen. Senest i januar var jeg der med Team Esbjerg, og jeg var der også da jeg spilte i FTC. Jeg fikk en god følelse. Det at byen ligger ved sjøen er noe jeg setter pris på.

I tillegg gleder jeg meg til å komme til Norge. I Spania snakker vi mye om fjellene i Norge, så jeg håper jeg får muligheten til å se litt av landet.

Målet mitt er alltid å spille Final 4. Jeg vil hjelpe laget til å nå det målet. Med det laget Vipers har til neste sesong tror jeg vi har en god mulighet, og jeg gleder meg virkelig til å spille for klubben.

Vipers er, som jeg sa, et bra lag med fantastiske spillere. Jeg kjenner treneren også, og vet at han er dyktig. Jeg har en veldig god følelse, og kommer til å gjøre mitt beste for å hjelpe klubben å oppnå målene sine.

Vi gleder oss til å bli kjent med Nerea, og gleder oss masse til å få henne på laget!