Bitpro din leverandør av IT-løsninger – Vipers

Bitpro din leverandør av IT-løsninger

Bitpro er en lokal bedrift som leverer IT-løsninger til Vipers og over 10.000 unike bedriftskunder rundt om i landet. Vipers.no fikk en prat med Adine Nikolaisen, som er markedssjef i Bitpro om hvorfor de støtter sin lokale håndballklubb.

Kan du først og fremst fortelle litt om Bitpro?


Bitpros visjon er å forenkle og forbedre kundens digitale hverdag.

Vi har et bredt spekter av IT- og sikkerhetsløsninger, og er en aksessuavhengig leverandør av bredbånd til bedriftsmarkedet. Gjennom i overkant av 70 medarbeidere lokalisert på kontorer i Oslo, Bergen og Kristiansand supporterer og leverer Bitpro tjenester til over 10.000 unike bedriftskunder.

Gjennom høy kompetanse og gjennomføringskraft, effektive løsninger, samt god service og

oppfølging, skal Bitpro bidra til at kunder realiserer sine gevinster gjennom digitalisering.

Hvorfor velger dere å støtte Vipers? 

Vi ser likheter mellom Vipers og Bitpro, til tross for at vi opererer på totalt forskjellige arenaer. Vi er begge opptatte av å bygge lag med vinnerskaller som er villige til å strekke seg det lille ekstra. På bakgrunn av dette er vi blitt aktører å regne med i hver vår bransje.

Vipers gikk inn som en utfordrer til de store klubbene, både nasjonalt og internasjonalt, og har oppnådd stor suksess. Dette er noe vi kan hente inspirasjon og motivasjon fra når vi nå skal utfordre de store aktørene i vårt marked.

Som et ledd i vår vekststrategi og vårt fokus på å bli en enda sterkere leverandør innen IT- og datakom, har vi derfor valgt å gå inn som sponsor.

Hva betyr Vipers for deg og deres ansatte?

I Bitpro heier vi på idrettsglede og samhold, og vi applauderer alle som setter seg mål og jobber strukturert for å nå dem.

Vi gleder oss til å følge laget i tiden fremover.

B2B-nettverket er noe Vipers får skryt for, og som vi er stolte av. Hvilken utnytte

har dere hatt av B2B-nettverket? Og hva er det som gjør at det fungerer så bra?

Vi synes det er spennende å få være en liten del av noe større. Vi håper at nettverket kan bidra til å knytte nye relasjoner og videre bidra til av vi når de store målene vi har satt oss for de kommende årene.

Vi i Vipers takker Bitpro og alle våre partnere for godt samarbeid.