Nye planer for sesongavslutningen – Vipers

Nye planer for sesongavslutningen

Forbundsstyret har vedtatt en ny plan for avslutning av REMA 1000-ligaen og 1. divisjon sesongen 2020/21.

I mars vedtok Forbundsstyret i Norges Håndballforbund at tabellen etter halvspilt serie skal legges til grunn for plasseringen i seriespillet for REMA 1000-ligaen.

I planene lå det i tillegg tenkte oppstartsdatoer, gitt at myndighetene ga klarsignal til at det kunne spilles topphåndballkamper i løpet av april/mai. Det klarsignalet har myndighetene ennå ikke gitt.

I lys av dette, og etter god dialog med klubbene og deres organisasjon Norsk Topphåndball, har derfor Forbundsstyret fattet et nytt vedtak i et ekstraordinært styremøte.

Ragnhild Valle Dahl og resten av Vipers-jentene skal spille seriefinale mot Storhamar.
Foto: Terje Refsnes

For REMA 1000-ligaen og 1. divisjon kvinner gjelder følgende:

**Planene om å avvikle enkel serie, skrotes.

**Det spilles seriefinale mellom Vipers Kristiansand og Storhamar. Vinner av kampen blir seriemester 2020/21.

**NM-finalen mellom Vipers Kristiansand og Sola spilles 15. mai eller 22./23. mai. Dersom finalen ikke kan spilles i mai, vil det bli jobbet for å flytte NM-finalen til august.

**De resterende plasseringene på tabellen i REMA 1000-ligaen kvinner og 1. divisjon kvinner avgjøres med gjennomsnittsberegning. Dersom seriefinalen ikke kan gjennomføres i mai, vil også denne plasseringen avgjøres ved gjennomsnittsberegning. Se oppdaterte tabeller basert på gjennomsnittsberegning lenger ned.

Kilde: https://www.handball.no/nyheter/2021/04/nye-planer-for-sesongavslutningen/