Prisdryss til Vipers under kåringen av Rema 1000-ligaens beste! – Vipers

Prisdryss til Vipers under kåringen av Rema 1000-ligaens beste!

Under kveldens TettPå-sending ble Årets lag, og de andre prisvinnerne i Rema 1000-liga, presentert. Vipers Kristiansand var godt representert, og det ble flere priser som tok turen til Sørlandet etter utdelingen.

Henny Ella Reistad var kveldens store vinner. Spillerne i Rema 1000-ligaen for kvinner har stemt frem Henny som årets spiller og årets midtre bakspiller, mens spillerne blant både herrene og kvinnene valgte Henny til årets håndballprofil.

Henny Ella Reistad tok storeslem under kveldens prisutdeling
Foto: Terje Refsnes

I tillegg til Henny ble Katrine Lunde stemt frem som målvakt på årets lag, Heidi Løke ble stemt frem som strekspiller på årets lag, og, som nevnt, Henny som årets midtre bakspiller.

Katrine Lunde ble kåret til Årets Målvakt
Foto: Terje Refsnes


Det var ikke bare spillerne som fikk sine priser i kveld. Også Årets Trenerteam ble kåret, og det var vel ingen overraskelse at det var Ole Gustav Gjekstad og Endre Fintland som vant akkurat den kåringen.

Heidi Løke ble kåret til Årets Strekspiller
Foto: Terje Refsnes