Hanna Yttereng forlenger med Vipers Kristiansand! – Vipers

Hanna Yttereng forlenger med Vipers Kristiansand!

Etter overgangen fra Byåsen i 2018 har Hanna Yttereng blitt en vital del av Vipersmaskineriet. I dag ble det klart at forsvarssjefen vår har signert på en ny toårsavtale med klubben.

Jeg er veldig glad for at Hanna forlenger med oss. Hun har vært én av våre aller viktigste spillere denne sesongen, og har gått foran i forsvarskrigen i hver eneste kamp.

Ole Gustav Gjekstad

Først og fremst er det fordi jeg trives så utrolig godt i byen og i laget. Alle folkene i og rundt Vipers gjør det til en flott plass å spille håndball. I tillegg føler jeg at ambisjonsnivået og kulturen her passer meg godt, og det er noe jeg vil være med videre på.

Hanna Yttereng

Hanna Yttereng har skrevet under på en ny toårsavtale med Vipers Kristiansand
Foto: Terje Refsnes