Motstanderene for Champions League er klare. – Vipers

Motstanderene for Champions League er klare.

I dag ble det kjent hvilke lag Vipers Kristiansand møter i gruppespillet når Champions League-gullet skal forsvares neste sesong. Det ble en tøff trekning for jentene i rosa, med både nye og gamle bekjentskaper på motsatt banehalvdel.

Hovedattraksjonen i gruppa, om vi ser bort fra Vipers, er naturligvis Györ fra Ungarn. Europas håndballstorhet hadde vunnet Champions League tre ganger på rad før jentene våre overtok tronen i vår.

I tillegg til Györ er det flere lag Vipers har møtt før. CSKA Moskva, laget som ble slått semifinalen i forrige sesongs turnering, Metz, Krim Mercator, og Odense er også i samme gruppe som Vipers. Alle har Vipers møtt før, med gode resultater fra de kampene.

Av nye bekjentskaper er det to. Kastamonu Belediyesi er et tyrkisk lag som er med i Champions League for første gang. IK Sävehof er også med for første gang. Det svenske laget hører til like utenfor Göteborg og blir også et nytt bekjentskap for Vipers-jentene.

De første kampene i neste sesongs Champions League-turnering blir spilt helga 11.-12. September. Vipers.no kommer tilbake med mer om kamper, motsandere, og veien videre når det foreligger.