«Det har vært helt fantastisk å komme til Kristiansand» -Bella Gulldén – Vipers

«Det har vært helt fantastisk å komme til Kristiansand» -Bella Gulldén

I går spilte Vipers-jentene sin første kamp for sesongen. Larvik ble slått med 47-21 i åpningskampen i Skjærgårdslekene. Allerede i kveld klokken 19.10 er det klart for ny kamp når Byåsen står på motsatt banehalvdel. 

Kampen mot Byåsen ser du på: https://handballtv.com/kamp/124598/

Vipers.no tok en prat med Bella Gulldén som gjorde sin Vipers-debut i kampen mot Larvik i går:

Første kamp i Vipers-drakt

Det var skikkelig gøy! Det var vanskelig å vite hva man kunne forvente, da vi ikke har trent særlig sammen, og vi har vært få spillere på de treningene vi har hatt. Men jeg syns vi spilte en fin kamp, og vi scoret mange mål.

Det var litt som froventet. Man går ikek så hardt på mål, men vi trykker på og jeg følger med å legger opp spilla system. Ikke gått gjennom alle system enda. Men i går trengte vi ikke spille så mye. Det var mest trykk og kjør på.

For min egen del var det litt som forventet. Jeg satset ikke hardt mot mål, men sammen med jentene føler jeg at vi treffer greit på systemene, og jeg er fornøyd med min rolle i bearbeidings- og innspillsfasen.

Bella Gulldén, her fra trening i Aquarama forrige uke, var fornøyd med egen innsats i kampen mot Larvik
Foto: Terje Refsnes

Byåsen i kveld?

Det er et bra lag, men som oss mangler de noen spillere. Det blir spennende å se. Det blir tøffere enn i går, men jeg tror vi fokuserer mest på vårt eget spill. Vi trenger å trene på ting vi også. Alt handler om system

Nå kjenner jeg ikke til Byåsen i nyere tid, men fra det jentene sier er det et bra lag. De mangler noen spillere, men det gjør vi også. Det blir veldig spennende å se. Jeg tror nok kampen i kveld blir tøffere enn den i går, men hovedfokuset vårt er på eget spill. Vi trenger å trene på systemene, på timingen, og på det generelle spillet vårt.

Hvordan har det vært å komme til Kristiansand?

Det har vært helt fantastisk. Helt siden vi kom ut fra bilen har hele familien vært glade og fornøyde. Jentene er veldig søte og greie, og det er en velfungerende klubb som fungerer bra og legger alt til rette for at vi kan prestere. Om jeg skal klage på noe må det være at det har regnet litt, men det er bare å kjøpe et nytt regntøysett og være fornøyd.

Hva tenker du om sesongen?

Jeg gleder meg til alle jentene kommer tilbake. De siste ukene har vi vært en 10-15 spillere på trening, så vi mangler noen for å være fulltallig. Men det blir skikkelig gøy å se hvor vi står, og hvor gode vi kan bli når vi får spilt sammen. Jeg har forventninger, og jeg satser på at det blir bra.

Treningskulturen, kravene som stilles, og hvordan ting fungerer gjør meg optimistisk med tanke på hvordan sesongen kommer til å bli.