Nå starter sesongkortsalget for sesongen 2021/22! – Vipers

Nå starter sesongkortsalget for sesongen 2021/22!

Etter lang tids venting er det endelig avklart at vi får lov å selge sesongkort for den kommende håndballsesongen, og allerede mandag 16. august kan du sikre deg din plass i Aquarama for å følge Champions League-mesterne i jakten på flere trofeer.

 Klokken 07.00 mandag 16. august slippes billettene på vår billettportal. Da kan du sikre deg en plass til alle kampene i Aquarama, der du får se Vipers’ stjernegalleri spille håndball på det aller høyeste nivået i Europa.

Billettene slippes både i Vipers-appen og på www.vipers.woow.no klokken 07.00 og finnes i to kategorier. «Standard» gir deg inngang til alle serie-, sluttspill-, og cupkampene, mens «Premium» gir deg inngang til de tre turneringene som Standard, pluss alle kampene i Champions League.

Vi gleder oss til å se nettopp deg i Aquarama!

 Priser:

Sesongkort standard (Eliteserie, NM og sluttspill)

Voksen                                1750,-
Honnør                               1250,-
Barn (4-16 år)                    1050,-
Sesongkort premium (Eliteserie, NM, sluttspill OG Champions League/Ecup)

Voksen                                2750,-
Honnør                               2250,-
Barn (4-16 år)                    1900,-