Pizzabakeren sponser Vipers! – Vipers

Pizzabakeren sponser Vipers!

Aleksander Tolfsen har satset hardt på Pizzabakeren i Kristiansandsområdet, og har vært en god samarbeidspartner i tre år nå. Vipers.no tok en prat med Tolfsen om restaurantene, Vipers, og hvorfor de velger å være kampsponsor når Oppsal besøker Aquarama 5. september.

Først og fremst; kan du fortelle litt om Pizzbakeren?

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 190 pizzabakerier pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Det er restaurantene i Vågsbygd, Vennesla, Torridalsveien, Grim og Fagerholt som sponser Vipers.

Hvordan har koronaperioden vært for dere i Pizzabakeren?

Vi har vært veldig heldige, og har kunne hatt åpent hele tiden. Salget har vært bra, og vi er veldig fornøyde med hvordan vi har håndtert pandemien.

Hva er grunnen til at du har inngått et samarbeid med Vipers, og hvor lenge har du vært med?

Nå har vi vært med i Vipers i tre sesonger. Vi ønsker å assosieres med vinnermentaliteten Vipers står for, og de gode rollemodellene klubben innehar. En av våre verdier er ekte vare, og det føler vi at kjennetegner oss så vel som Vipers-jentene.

Hva betyr Vipers for deg og dine ansatte?

Vipers betyr mye for oss. Det er et samlingspunkt som hele byen tar del i. Det er stort engasjement, og Vipers er noe hele Kristiansand kan være veldig stolte av.

B2B-nettverket er noe Vipers er veldig stolte av, og som vi føler at fungerer bra, hva er dine tanker om et slikt nettverk?

Det funker veldig bra! Vi har lærerike samlinger, og det er mange flinke folk fra mange bransjer. At de i tillegg trenger god pizza fra Pizzabakeren til flere anledninger er bare et pluss.

Til årets første hjemmekamp er det dere som er kampsponsor. Hva betyr det å være kampsponsor, og hvordan vil publikum merke at det er Pizzabakeren som har tatt det oppdraget?

Det blir konkurranser og giveaways. Publikum skal virkelig merke at det er Pizzabakeren som er sponsor, og vi skal være med på å kickstarte sesongen på best mulig måte for Vipers!

Vi takker Pizzabakeren for støtten!