Sjefens tanker før avreise Fredrikstad – Vipers

Sjefens tanker før avreise Fredrikstad

Kvelden før kvelden fikk Vipers.no en kjapp prat med Ole Gustav Gjekstad om sesongoppkjøringa, de nye spillerne, hvordan Vipers kommer til å fremstå denne sesongen, og litt til.

Kan du først og fremst fortelle litt hvordan sesongoppkjøringen har vært? Hva har vært hovedfokuset, og hva tenker du om det du har sett i treningskampene?

Sesongoppkjøringen bærer preg av at vi er i OL-sesong, og det har vært få treninger med fullt lag. Jeg regner med at vi kommer til å bruke litt tid før vi er der vi skal være. Treningskampene var uten 8-9 av spillerne, men de som var med gjorde det bra. Vi ser at vi har fått inn gode spillere i laget, men også at vi ikke har møtt motstand ennå som har satt oss på de store prøvene.

Har de nye spillerne funnet seg greit til rette og kommet inn i laget på en god måte?

Det ser bra ut, og det ser ut som våre nye spillere trives godt i byen og klubben.

Kommer publikum til å se et annerledes Vipers i år med så store utskiftninger, eller blir det mye av det samme?

Publikum kommer til å se et lag med de samme prinsippene, og med en god lagmoral, men med andre ferdigheter og noen nye systemer.

Hva tenker du om kampen mot Fredrikstad?

Vi møter et lag som jobber hardt, og vi starter med et ønske om å jobbe minst like hardt fysisk som dem. Så vil vi jobbe videre med å få timing i samspillet både i forsvar og angrep.