Vi åpner for salg av billetter til kampen mot Sävehof! – Vipers

Vi åpner for salg av billetter til kampen mot Sävehof!

Lørdag 18.09 tar vi imot svenske Sävehof i sesongens første Champions League-kamp i Kristiansand. Nå har vi fått grønt lys til å selge noen få billetter til dere som ikke er sesongkortinnehavere. Det betyr at 130 billetter blir lagt ut på det åpne markedet tirsdag 14.09 klokken 12.00. Billettene selges med “førstemann til mølla”-prinspippet. 

Plassene er fordelt på felt B, C, og F. Dersom du får plass på felt B eller C skal du entre Aquarama fra Østre Strandgate, mens dere på felt F har inngang gjennom foajeen i Aquarama, og opp i andre etasje.

Når du ankommer hallen lørdag ettermiddag har du ingen faste seter. Vaktene våre vil anvise dere til første ledige sete når dere kommer inn i hallen. Vi ber om at dere møter opp tidlig, er tålmodige, og følger vaktenes anvisninger. 

Vi gleder oss til å se nettopp deg i Aquarama!

Biletter kjøper du ved å trykke på følgende link:
https://vipers.woow.no/#!/home