Tar Vipers seg videre til neste runde i NM? – Vipers

Tar Vipers seg videre til neste runde i NM?

Etter nesten en uke på reisefot er Vipers-jentene tilbake på norsk jord. En tøff bortekamp i Bergen ble etterfulgt av en enda tøffere bortekamp i Frankrike. Onsdag ettermiddag fortsetter NM, og Vipers reiser til Larvik for å møte den tidligere storheten fra byen mest kjent for Bøkeskogen sin.

Larvik har slått ut Runar og Konnerud for å komme seg til 4. runde. Sett bort fra de to seirene har vestfoldingene slitt så langt denne sesongen. På fem kamper i Rema 1000-ligaen er fasit fire tap og én seier. Den kom mot naborivalene Flint Tønsberg og smakte nok godt for Eirik Haugdal og jentene hans.

Ana Debelic er delt toppscorer for Vipers i NM så langt.
Foto: Terje Refsnes

Toppscorer for Larvik i Rema 1000-ligaen er Andrea Rønning. Rønning kom fra Fredikstad før denne sesongen sammen med trener Haugdal. Bak Rønning på toppscorerlisten finner vi Emma Skinnehaugen. Også hun er ny i Larvik denne sesongen etter overgangen fra Oppsal. I cupkampene er det Anette Sundfær Johnsen som har satt flest baller i nettet.

Vipers slo ut Grane Arendal i sin eneste NM-kamp så langt. De regjerende mesterne kom inn i turneringen på et senere tidspunkt enn Larvik. I den kampen var det Ana Debelic og Ragnhild Valle Dahl som scoret flest mål. Begge noterte seg for åtte scoringer.

Kampen mot Larvik ser du hos vår partner Harvey’s i Kristiansand og på www.handballtv.com