Candy Dreams – godteri til alle, alltid! – Vipers

Candy Dreams – godteri til alle, alltid!

En av våre nyeste samarbeidspartnere er Candy Dreams. Helge Syvertsen og Edgar Foldnes har satset stort på godteri, og resultatene viser seg! Vipers.no tok en prat med de to gründerne.

Først og fremst, kan dere fortelle litt om Candy Dreams?

Candy Dreams startet som PopUp butikk november 2019 på Amfi Vågsbygd senter

Kundene var virkelig fornøyd og ønsket mer, så da ble det «intern flytting» til et egnet lokale som åpnet februar 2020.

Nettbutikken vår candydreams.no åpnet våren 2020. Siden har vi vært heldige, og det har gått over all forventning både i butikk og på nett.

Vi har også en større B2B plattform med kunder over hele landet

Lokalt ønsker vi å tilby «gave-relatert»-godteri, konfekt og gaver i spiselig form, til alle byens bedrifter. Kontakt oss for muligheter!

Kundene på nett og i butikk ser ut til å like vårt spennende utvalg med «alt hva du ikke finner på dagligvarebutikken».

Amerikansk godteri er den største vare-kategorien, men vi har det aller meste for de aller fleste, og ønsker at kundene spør etter produkter de savner slik at vi kan prøve å skaffe det.

Vi er selv importør på godteri og slush, og det gjør at vi kan holde lave priser. Noe eksempelvis smågodt/løsvekt til kr. 9.90/hg og en kopp Slush til kr. 10,- bekrefter.

Hvorfor har dere valgt å inngå et samarbeid med Vipers?

Vipers var tidligere en normal bydelsklubb. Men gjennom overtid, hardt arbeid og dedikerte personer i alle ledd har de utviklet seg til verdens beste håndballklubb

Candy Dreams sitt mål er å bli den ledende godteri leverandøren i landet, og da er vel Vipers den mest aktuelle partneren å støtte, og kunne lære av?

Det var litt vel  tabloid sagt, men Candy Dreams ønsker å knytte relasjoner til det lokale næringsliv, til Vipers’ samarbeidspartnere, og kunne lære av de som har gjort sine erfaringer med å bygge stein på stein.

Når alt dette kan gjøres gjennom håndball, som i tillegg gir engasjement, høy puls og idrettsglede ja da blir det enda mer naturlig å støtte Vipers.

Hvordan kom avtalen mellom Vipers og Candy Dreams i stand?

Gjennom familie som har ment at vi burde bli med i nettverket til Vipers så fikk Christer [Paulsen. Markedssjef] nyss i dette, og når han kommer på banen med sin positivitet og iver så skal en ha mange gjemmesteder for at ikke Christer skal finne deg.

Så heldigvis sa vi ja takk til å bli med på Vipers videre reise.

Våre ansatte ser i løpet av ukene som går at det titt og ofte er kjente håndballfjes innom butikken vår. Når vi nå i tillegg kan skryte på oss at vi er en del av verdens beste håndballag, i en dedikert bydel med så mange trivelig kunder, så blir det ekstra gøy å bidra og å heie på Vipers.

I kiosken under Vipers kamp vil det være til salgs noen av våre godteri-favoritter.

Candy Dreams har en stor og aktiv B2B portal. Vi levere godteri til mange små og store bedrifter, butikker, idrettslag, cuper/turneringer, kiosker, bensinstasjoner osv…

Vi ønsker også å tilby hele B2B nettverket til Vipers «julegaver» til de ansatte. Bedriftene kan kontakte oss for julegodteri pakker, konfekt, vin / godteri-lotteri, påskegodteri, og bonus-gaver. Vi kan tilpasse alle forespørsel etter ønske, ta kontakt!

Vi takker Candy Dreams for støtten, og ønsker de lykke til i fremtiden!