Tøff hjemmekamp mot Molde – Vipers

Tøff hjemmekamp mot Molde

Etter et par kamper i forskjellige turneringer er Vipers-jentene tilbake i aksjon i Rema 1000-ligaen søndag ettermiddag. Molde kommer på besøk til Aquarama og til Kristiansand, og Vipers-jentene vil veldig gjerne tilbake på vinnersporet etter uavgjortkampen mot Fana forrige serierunde.

Gjestene fra Romsdalen har hatt en perfekt seriestart. 5 seire på 5 kamper er resultatene så langt i Rema 1000-ligaen. Sist kamp ble Flint-Tønsberg slått med 24-34, mens Fana og Byåsen ble slått i de to serierundene før det. 

Evelina Eriksson gjorde en flott kamp mot Larvik.
Foto. Terje Refsnes

Ikke uventet er det Mona Obaidli og Thale Rushfeldt Deila som er Moldes toppscorere så langt. De har levert henholdsvis 40 og 35 mål. Noe som gir et snitt på 8 mål per kamp for Obaidli, og 7 mål i snitt for Deila.

Tor Odvar Moen har uttalt at Molde går for medalje denne sesongen etter fjerdeplassen forrige sesong. Jentene fra Rosenes By har hatt en jevn oppadgående kurve de siste sesongene, og en medaljeplass er langt fra urealistisk.

Møtet i Aquarama blir et tøft oppgjør, og Vipers er avhengig av å prestere på et høyt nivå dersom poengene skal bli værende på Sørlandet. I de siste kampene har vi, til tross for litt varierende resultater, sett konturene av at angrepsspillet begynner å sitte bedre. Nå blir det spennende å se om den positive utviklingen fortsetter.

Kampen mot Molde er den første siden koronapandemien inntraff der vi kan fylle opp Aquarama. Det er fortsatt en del billetter igjen, og vi oppfordrer alle til å bli med å skape fantastisk stemning! Billetter kjøper du på https://vipers.woow.no/#!/home eller i Vipers appen på telefonen din.

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp i Aqurama sendes kampen på www.direktesport.no