Vipers-jentene tilbake i aksjon onsdag ettermiddag – Vipers

Vipers-jentene tilbake i aksjon onsdag ettermiddag

Onsdag ettermiddag tar Vipers-jentene turen til Tønsberg for å møte Flint. Et Flint-lag som Vipers har hatt god kontroll på i de foregående oppgjørene. Men nå, etter en landslagspause, trengs fullt fokus fra Vipers-jentene for å få med seg poengene hjem i bagasjen.

Som ventet er det Andrea Varvin Fredriksen og Celina Vatne som har utmerket seg for hvittrøyene. Begge to har scoret over fem mål i snitt per seriekamp. Det må sies å være veldig godkjent for et lag som sliter på nedre halvdel av tabellen.

Nora Mørk ble kåret til Vipers’ beste i forrige seriekamp mot Molde.
Foto: Terje Refsnes

For Vipers er det Nora Mørk som er lagets toppscorer med 27 mål. Mørks målsnitt på 5.4 gjør at hun er den eneste Vipers-spilleren med mer enn fem scoringer i snitt per kamp. Tett bak Mørk finner vi Bella Gulldén (26) og Marketa Jerabkova (26). Uheldige Ragnhild Valle Dahl er fortsatt nummer fire på toppscorerlista, men det er usikkert når Ragnhild er tilbake fra ankelskaden hun pådro seg for et par uker siden.

Kampen mot Flint Tønsberg ser du hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, og på direktesport.no fra klokken 18.00