Kommer du for å se verdens beste håndballag spille Champions League på hjemmebane? – Vipers

Kommer du for å se verdens beste håndballag spille Champions League på hjemmebane?

Lørdag ettermiddag tar Vipers imot Kastamonu Belediyesi GSK fra Tyrkia til ny kamp i den gjeveste klubbturneringen som finnes innenfor håndballen. Champions League-sirkuset returnerer til Aquarama, og vi ønsker å fylle opp hallen for å løfte jentene frem til seier!

Slik kan du sikre deg billett til kamp:

Vi anbefaler at du bruker Vipers Kristiansand sin app på iPhone og Android, det er den enkleste måten å skaffe seg billetter på!

Kjøp billett i Appen her (Appen må være lastet ned på forhånd)

Har du ikke klubbens App? Søk på “Vipers Kristiansand” i AppStore/Google Play og last den ned nå!

Kjøp billetten din på nett ved å klikke her

Kastamonu Belediyesi er et nytt bekjentskap for mange. Dette er den tyrkiske klubbens første sesong på det høyeste nivået i Europa, men laget har flere ganger spilt på det nest høyeste nivået, EHF Cup, og er et godt håndballag.

Frem til denne sesongen har laget i hovedsak bestått av tyrkiske spillere, men det er verdt å merke seg at tidligere Molde-trener Helle Thomsen var lagets hovedtrener forrige sesong. Hun hentet inn både svensken Julia Eriksson og Amanda Kurtovic. Begge disse spillerne har nå forlatt klubben.

PROGRAM FOR KAMPEN FINNER DU VED Å KLIKKE HER

Før denne sesongen hentet den nye treneren, rumenske Costica Buceschi, inn fire montenegrinske spillere. Jovanka Radicevic, Milena Raicevic, Milena Rajcic, og Majda Mehmedovic ankom alle klubben fra Buducnost. Og spesielt to av disse har utmerket seg så langt i Champions League.

I tillegg til verdens beste håndballag kommer Spinn Dansestudio for å ha oppvisning for oss i pausen, Vipers’ maskot, Sviper, kommer naturligvis, samt at den nye Vipers-drakta er å få kjøpt i hallen. Ta turen til Aquarama for å kjenne på stemnigen rundt verdens beste klubbturnering.

Den 34-årige høyrekanten Radicevic er lagets toppscorer så langt. Hun har notert seg for 22 mål, blant annet ni i åpningskampen mot Odense. I den samme kampen stoppet målvakten Rajcic åtte skudd i kampen danskene vant 31-25.

Får vi se slike scener i Aquarama etter kampen mot Kastamonu lørdag?
Foto: Terje Refsnes

Det tyrkiske laget tapte også sin andre kamp i gruppespillet i Champions League mot CSKA Moskva. Der ble stillingen 34-27 i favør det russiske laget. I den tredje kampen sto Krim Mercator på den andre banehalvdelen, og det ble en mye tettere og spennende kamp.

Til slutt ble slovenerne for sterke og vant 23-24 på bortebane i Tyrkia. Igjen var det Radicevic som ble lagets toppscorer, men denne gangen delte hun den æren med den tsjekkiske høyrebacken Sara Kovarova. I motsatt ende stoppet Rajcic nok en gang åtte baller.

For Vipers’ del har Champions League-innledningen vært tøff. To tøffe bortekamper mot Györ og Metz omkranset en hjemmekamp mot Sävehof. Bortekampene ble vanskelige, og det endte med tap i begge to, mens svenske Sävehof ble feid av parketten i Aquarama. 

Toppscoreren vår så langt er Ragnhild Valle Dahl med 21 scoringer. Nora Mørk følger tett med 19 fulltreffere i Champions League. Vipers-troppen, med trener Ole Gustav Gjekstad i spissen, har hele tiden sagt at dette prosjektet kommer til å ta ta tid. Det er mange nye spillere, og Vipers-jentene trenger all støtten de kan få på jakten mot et nytt Final4.

Nå tar Kastamonu Belediyesi turen fra Tyrkia til Kristiansand for å møte de regjerende mesterne, og vi håper at nettopp du vil ta turen til Aquarama for å støtte Vipers-jentene. Billetter får du kjøpt ved å følge følgende linker: