Vipers i ny tøff bortekamp mot Romerike Ravens – Vipers

Vipers i ny tøff bortekamp mot Romerike Ravens

Vipers jobber seg sakte men sikkert mot toppformen. Champions League-seieren over Kastamonu Belediyesi i helga var nok et steg i riktig retning, der begge de to kantspillerne, Jana Knedlikova og Vilde Jonassen, virkelig viste at storformen er i anmarsj. Mot Romerike Ravens onsdag kveld blir det en ny mulighet til å pusse på detaljene.

Rema 1000-ligaen er vid åpen. Kun to poeng skiller fire lag (Storhamar, Vipers, Sola, og Molde), så nå gjelder det å sikre seg hvert eneste poeng som er mulig. Vipers er naturligvis favoritter i alle kamper de stiller opp i, men det betyr ikke at kampen mot Romerike Ravens i Skedsmo Arena blir grei skuring.

Ragnhild Valle Dahl returnerte fra skadeavbrekk mot Kastamonu i helga.
Foto: Terje Refsnes

Ane Mällbergs lag har så langt denne sesongen i Rema 1000-ligaen slått Follo og spilt en uhyre sterk uavgjortkamp mot Fana. I forrige serierunde ble Molde mange knepp for sterke, men å score 26 mål i Molde er ingen ueffen prestasjon.

Det er kjente navn for de som følger håndball på toppscorerlista for Ravens. Den tidligere Byåsenspilleren Astrid Holstad topper lista over flest scorede mål. Bak henne finner vi navn som Maja Sofie Muri, Anniken Wollik, og Frida Haug Hoel. Alle navn en drar kjensel på. 

I tillegg til Knedlikova og Jonassens flotte prestasjoner, var det ekstra hyggelig å se at Ana Debelic satte syv baller i tyrkernes nett i helgas Champions League-oppgjør. Den høyreiste linjespilleren fra Kroatia har brukt litt tid på å finne seg til rette på banen, men i de siste kampene har Debelic vist flotte takter offensivt.

Ana Debelic viser at formen er i anmarsj.
Foto: Terje Refsnes

Vipers er midt i en tøff periode. Tøffe Champions League-kamper i helgene, og tøffe kamper i hjemlige turneringer i midtuka. Etter Romerike Ravens-kampen onsdag venter to beinharde kamper i Aquarama. Først kommer CSKA på besøk i Champions League, før Storhamar står på motsatt banehalvdel tirsdag kveld i NM.

Til de kampene trenger vi din støtte. Du kan kjøpe billetter til kampene i Vipers-appen og på https://vipers.woow.no/#!/home. Vi håper nettopp du hjelper oss å fylle opp Aquarama for å gi jentene best mulig arbeidsforhold i de to kampene!

Kampen mot Romerike Ravens ser du klokken 18.30 hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, og på Direktesport.no (krever abonnement).