Kommer du og støtter Vipers-jentene i storkampen mot CSKA? – Vipers

Kommer du og støtter Vipers-jentene i storkampen mot CSKA?

Kun én uke etter at Kastamonu Belediyesi ble nedsablet i Aquarama får vi nytt storfint besøk i Kristiansand. CSKA tar turen helt fra Moskva for å bryne seg på jentene våre, og dette blir en betydelig mye tøffere kamp enn da Kastamonu var motstander.

CSKA Moskva er et lag vi har litt kjennskap til. I semifinalen i fjorårets Final4 var det nettopp det russiske storlaget som sto på motsatt banehalvdel. Da gikk Vipers seirende ut av kampen med 33-30. Siden den gang har CSKA forsterket laget sitt, spesielt med signeringen av Ana Gros.

Billetter kjøper du på vipers.woow.no, og vi håper at nettopp du vil ta turen til Aquarama for å støtte jentene i denne tøffe kampen.

Den 186cm høye bakspilleren har kommet godt i gang i Russland etter overgangen fra franske Brest Bretagne. Så langt i årets Champions League er hun øverst på scoringslista for CSKA sammen med Karina Sabirova, som også ankom klubben i sommer.

Nora Mørk har visst flott form de siste kampene.
Foto: Terje Refsnes

Motstanderen vår lørdag ettermiddag har matchet resultatene våre så langt i Gruppe B. Kastamonu ble oppskriftsmessig slått på hjemmebane, Györ ble for sterke på bortebane, mens Sävehof ble slått med ett mål hjemme i Russland. Alt tyder på at helgas kamp blir en jevn affære.

Spillemessig er det mye av det samme som i Final4. Nå har de, som oss, en del skader. Dimitrieva, Gros, og Vedhekina er ikke med, så det er et litt annet lag enn det vi potensielt kunne ha møtt.

De har slitt litt inledningsvis selv om de har vunnet to kamper. De tapte klart for Györ, og slo Sävehof kun med ett mål, så jeg er veldig spent på hva som møter oss. Det vi vet er at de har mange gode håndballspillere med mye fart i seg. Det må vi være oppmerksomme på.

For vår egen del er det status quo. Jeg har ingenting nytt å melde angående verken skadde eller syke spillere. Men det håndterer vi fint. Fordelen er at vi har mange gode spillere som kan spille. Vi er naturligvis sårbare for skader, spesielt på kantene, men de to som er der spiller utrolig godt om dagen.

Ole Gustav Gjekstad

Vipers kommer inn i kampen etter å ha beseiret Romerike Ravens på onsdag. Etter en litt trøblete førsteomgang slo Vipers-jentene hardt tilbake etter pausen. Timålsseieren var et resultat av en god kollektiv innsats de siste 30 minuttene. 

Det offisielle kampprogrammet finner du her.

.Jana Knedlikova ble toppscorer, og fortsatte den gode formen sin, det samme gjorde både Nora Mørk og Vilde Jonassen. Gledelig var det også at Karine Emilie Dahlum viste seg frem etter pausen. Syv scoringer ble det på Kristiansandsjenta. 

Situasjonen rundt Vipers’ skadde og syke spillere er fortsatt uviss. Forhåpentligvis er det ikke lenge til Ole Gustav Gjekstad kan få litt flere strenger å spille på.

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp i Aquarama ser du kampen på Viasat sine plattformer fra 18.00.